Cd leri 5 gündür dinliyorum. Siteyi ilk farkettiğimde heyecanla ego, suçluluk,kendine güven, kilo verme ve hatta koruma kalkanı ve sınav heyecanını bir cd ye kaydettim. Kendimde farkettiğim bariz bir etki olmamasına karşı, birlikte dinlediğim 13 yaşındaki oğlum iki gün önce "anne sana ne oldu, bana farklı davranıyorsun" dedi. Şaşırdım ama hemen ardından oğlum "çok iyisin, seni çok seviyorum" diyerek ağlamaya başladı. Beni sevdiğini, iyi bir anne olduğumu sık sık söyleyen bir çocuktur.Duygusaldır da. Ama bu şekilde, hele iş yerimde başkalarının yanında ağlaması onun davranışlarına hiç uymayan şeyler. Telkinlerin etkisi olduğunu düşündüm.
Dün ise, sebepsiz yere benimle tartıştı ve 3-4 yıl önceki bir davranışımdan dolayı bana kızdı. Konunun nasıl o olaya geldiğini bile anlamadım. Bahsettiği olaydaki davranışımın onu kırdığını biliyordum ama bu kadar değil. Üstelik aradan o kadar zaman geçti ki, hala bundan etkilendiğinin farkında bile değildim.
Oğlum duygusal olarak iniş çıkışlar yaşıyor. Sık sık ağlamaya başladı. Ona nasıl davranacağımı bilemez hale geldim. Evet, ergenliğe giriyor artık ama 3 günde bu kadar değişilir mi? Telkinlerin etkisi mi bunlar? Ve geçecek mi?
Dün ise, sebepsiz yere benimle tartıştı ve 3-4 yıl önceki bir davranışımdan dolayı bana kızdı. Konunun nasıl o olaya geldiğini bile anlamadım. Bahsettiği olaydaki davranışımın onu kırdığını biliyordum ama bu kadar değil. Üstelik aradan o kadar zaman geçti ki, hala bundan etkilendiğinin farkında bile değildim.
Oğlum duygusal olarak iniş çıkışlar yaşıyor. Sık sık ağlamaya başladı. Ona nasıl davranacağımı bilemez hale geldim. Evet, ergenliğe giriyor artık ama 3 günde bu kadar değişilir mi? Telkinlerin etkisi mi bunlar? Ve geçecek mi?