bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Uzun zamandır kimse bana seni özledim dememişti.agl34
iyiki varsın,bizimle sahip olduklarını paylaşıyorsun.girlhaha

rica ederimmmmmy789çok seviyorum sizi.... hem de çokkkkkkkkk

Uzun zamandır kimse bana seni özledim dememişti.agl34
iyiki varsın,bizimle sahip olduklarını paylaşıyorsun.girlhaha
sevgi abla hepiniz benim için çok değerlisiniz.. bunu çok samimi söylüyorum.. hani günlüğüme yazmıştım okudun mu bilmiyorum. insanların içindekilerini görebildiğim için aslında hepiniz hakkında fikir sahibiyim.. ve gerçekten hepinizi çok seviyorum.. sen de iyi ki varsın.. iyi ki varsınız...teşekkür ederim..

22:00 da bana gönderilen melek bağlantıları reiki şifa enerjisini kabul ediyorum deyip uzanın. 22:00 da görüşürüz.. isim yazmanıza gerek yok.. herkese diye niyetlenirim buradaki... yapmanız gerkeenleri artık biliyorsunuzz :)

1-2 kişide nazar hissettim. imkanınız varsa üzerinize okutun derim. hepinizle tanıştığıma memnun oldum...sapkal89
KONU KAPANMIŞTIR.....

teşekkürler rima kardeşim allah razı olsun .bizi çok güzel şeylerle tanıştırdın:)

teşekkürler rima kardeşim allah razı olsun .bizi çok güzel şeylerle tanıştırdın:)

ağla2 AMİN ECMAİN.. ben sadece elimden gelebileni yapmaya çalıştım. biliyorum ki
daha fazlasını yapmalıydım.. daha vaktimiz var.. ileride olur inşallah..

olur olur biz nasılsa hep beraberiz artık burada....

Rima'cım sanırım benle çalıştıktan sonra hissettin nazarı... doğru mu düşünüyorum?

GMA dosyası almayan var mı.?? atmıştım ama sanırım ulaşmayanlar var..

ben almadım sadanim

tmam mail adresinizi özelden yazın atayım..buradaki herkesin mail adresi var.. yani çoğunun var.. ordan atmıştım.. diğer uymlamayı da koplayalamıştım..

yok .. olmasını istediğiniz zamanlar başlık açın çalışma yapalım songül abla..

af buyurun bu reiki uyumlama denen şey nedir.çok yababcı kaldım konuya4897dusun2

af buyurun bu reiki uyumlama denen şey nedir.çok yababcı kaldım konuya4897dusun2
çok tatlısın yhaa.. girlhaha
hani bebekler olur yhaa sıkarsın yanaklarını.. bi tuhafım yine ben.. herkesi şirin görüyorumm..
internetten araştırma yapabilirsin şükür.. bi de sana atacağım videoyu da izlersen yardımcı olacaktır..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri