bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

ben de gidiyorum başlıyoruz..

bende katılmak istiyorummmmm! :)

bende katılmak istiyorummmmm! :)

hoş geldin arkadaşım..nabız reikisi için geç kaldın ama birazdan GMa uyumlaması olacak o da çok özel bir enerjidir katılmak istersen rimaya ad soyad-anne adı ve şehir ismi gönder..

bu arada enerjiyi çok yoğun hissettim emeklerine sağlık rimacım Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun

benim kolumda hafif karıncalanma oldu hala devam ediyo

hoş geldin arkadaşım..nabız reikisi için geç kaldın ama birazdan GMa uyumlaması olacak o da çok özel bir enerjidir katılmak istersen rimaya ad soyad-anne adı ve şehir ismi gönder..

bu arada enerjiyi çok yoğun hissettim emeklerine sağlık rimacım Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun

benim kolumda hafif karıncalanma oldu hala devam ediyo

en yüksek hayrınıza olsuuuuunnnnnn.. peki nabızınınzın attığını hissetmedinizmi?? ben bel kısmında yoğun hissettim.. y789

GMA ya katılmak isteyenler buraya katılıyorum yazabilir mi acaba.?? :)) hemen başlayalım ona da.

nabız yine sağ kolumda hafif hissettim

en yüksek hayrınıza olsuuuuunnnnnn.. peki nabızınınzın attığını hissetmedinizmi?? ben bel kısmında yoğun hissettim.. y789
benim karnımda baskı oluştu..yüz el kol bacakta iğne batmaları oldugirlhaha
rima nabız reikisini ilk senden duydum, konuyla ilgili elinde yazı varsa paylaşabilir misin müsait oldundasevincli

katılıyorum gerekli bilgiler neler

ÇOOK mutluyum ilk uyumlanmam. ÇOOOOOOOOOK Teşekkürler

yine aynı şeyleri yapalım.. sadece bu defa GÜMÜŞ MOR ALEVİ UYUMLAMASINI kabul ediyorum demeniz yeterli.. gerisi aynı.. yine 20 dakıka sürecek.. 22:20 de başlayalım..

görüşürüz.. firidin sevgisevgi katılıyor sanırım sadece.

bende burdayım ama mesajlarım gitmedi nedense....

hayırlı olsun .. :))
ben yoğun hissettim. umarım siz de yoğun hissetmişsinizdir..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri