amin ecmain.. bir şey hissettiniz mibu defa kısa sürdü.. uyukladınız gibi geldi bana y789
inşallah hayatımda faydasını göreceğim...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
amin ecmain.. bir şey hissettiniz mibu defa kısa sürdü.. uyukladınız gibi geldi bana y789
aslında ne yalan söyleyeyim ben böyle şeylere pek inanmazdım hani enerji aktarımıymış yok gma mış...y789
ama dün ve bugün yaşadıklarım hisettiklerim ve birşey daha diyeceğim uygun kelime bulamıyorum tuhaf birşey hoş mükemmel bir duygu bir dinginlik ,bir kendini dinleme,şalterin açılıp kapanması ,kendini resetleme tuhaf birşey...ve bunu hissedebiliyorsunuz....teşekkürleralk78
katılıyorummmm :
deniz kızı teşekkürler! uğraştın bizimle ^^
çokkk tşkrler rimanendo meleğim harikasın hakını helal et ugraştırdım seni çok güzeldi ama çok ağırlaştı başım elerimdeki karıncalanma hissi harikaydı bunu nasıl kulanacağız yada neler olyor bundan sonra herşey gönlünce olsun
madem uyumlamayı aldık kullanalım.. ilk kullanım yerinizi ben sizden rica etsem yardımcı olur musunuz.? buradaki bir üyemiz için..
bu mesajını unutmuşum..çalışma yapılırsa severek katılırımblissy
ben isterim yardımlaşmak paylaşmak güzel ihtiyacı olana gönderelim allah hepimizin yardımcısı olsun aminn
bana manevi desteğiniz lazım zaten... en azından buradaki dostlarımdan, yeni dostlarımdan, kalpleri bir çarpan dostlardan...
bugün çok ilginç birşey yaşadım.dolaşmaya çıktım...radyoda eşimle sevdiğimiz bir şarkı ...kafam allak bullak...eşimle hiç konuşmuyoruz o zamandan beri...sadece telefon ettiğimde merhaba... canım yandı ..eve dönüyorum ...kapıya geldim çantamdan anahtarı çıkaracağım anahtara yapışık bir kağıt parçası bir sayfadan yırtılmış...nerden girdi nasıl girdi bilmem..öyle birşey koymadığıma eminim... üstünde okunan tek bir cümle
YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ
SAYGILARIMIZLA
o anda kafam yerine geldi suratımda kocaman bir gülümseme..
))))))))
neye yorayım bunu ??
hayra tabiki...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.