bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
dilerseniz bu akşam yapabilirzi onu da. ama ğır gelebilir. o yuzden yarın kaşam da olabilir. GMS çok özel bir enerji onun dökümanını da yollayacağım. bu arada rica ederim..

tmm canım, tekrar emeğine sağlık yarın görüşürüz inşallah

görüşürüz ablacım aynı saattte inşallah..

merhaba.ben dün geceyi kaçırdım.bu bölümü şimdi gördüm.acaba meleklerle iletişim uyumlaması alabilirmiyim?teşekkürler..

yanlış yazdım.3.göz uyumlaması istiyorum.mümkünse.

melek bağlantıları reikisi.. hakkında bilginiz var mı .?? iletişim değil çünkü.. bu akşam GMA var bence onu kaçırmayın :) yarın da tekrar bolluk ve bereket uyumlamamız var.bekleriz inşallah..

olur 3. göz de çok yoğun bir reiki enerjisi. müsait bir zmaanınızda mesaj atın o zman..

şimdi fazla müsait değilim :( akşam müsait olamaz mısınız.?? saat 9 gibi. eğer akşam nete giremem diyorsanız yapmanız gerekenleri şimdi göndereyim akşam dediğim saatte ya da sizin dediğiniz saatte yapalım.. tabi dilerseniz..

22.30 daki GMA uyumlamasını sabırsızlıkla bekliyorumsevincli

uyumlama için tşk ederim, boğazımda yanma hissi oluştu..
emeklerin için Allah razı olsun canım...

rica ederim abla.. hayırlı olsun uyumlaman.. msn den yazmıştım ama .. hayırlı kullanmalar diliyorum :)

k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim.

bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler

Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz.

Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler..

k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim.

bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler

Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz.

Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler..

rima uyumlama toplu yapılıyorsa tekrar katılabilir miyim, çok güzeldiy789

sanırım tekrar toplu yapacağız abla :) öyle görünüyor.. bu akşam için bolluk ve bereket yapabiliriz.. sevgi ve saygılarımla..

nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (:

nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (:

bekleriz tabiki de. zaten bugun ve yarın çalışma yapacağız kısmetse. sonra bu konuyu kapatmayı düşünüyorum .. ama bu akşam bekleriz :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri