- Reaksiyon puanı
- 1
güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha
arkadaslar her ikinizide tebrik ediyorum, gercekten sizin adiniza cok sevindim. ama bu sorumluluklarinizi yazma durtulerinizi dahada tetikleyecegini dusunuyorum, boylece sizin fikirlerinizi daha fazla okuyacagimizi dusunuyorum, buda beni daha mutlu kiliyor.
ozellikle blue... uzun zamandir suren dostlugumuzun adina daha cok mutlu oldum. tebrik ederim. her ikisinizede basarilar diliyorum.
hadi bakalim kizlar.
baslayin parmaklarinizi klavyeye daha cok goturup, hayatimizin akisini yonlendiren durtuleri ekranlarimiza getirin.
sevgiler ve saygilar..
bu sayfada bir kişinin adı daha olmalıydı..
öyle değil mi bluegirlx ?..
tebrik ediyorum arkadaşlaractionsmile
yeni göreviniz hayırlı olsun.
sevgiyle mutlu ve keyifli kalın
iyi ki varsınız..y789
Tebrikler çok sevindim.
Çok şaşırdım , çok sevindim ve ne diyeceğimi bilemedim utananadam
Bu göreve uygun görenlere , güzel düşünce ve dileklerini dile getirenlere kısacası hepinize çokkkk teşekkürler...956k
Şeker terazim bluepebbles la aynı zamanda olmakta artısı oldu sanırım. Çakılım seni de tebrik ediyorum.
İyi ki varsınız , iyi ki varız , hayatımı değiştirdiğiniz ve hayatımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...y789
Yine başladık kendimiz çalıp kendimiz oynamaya![]()
Ama Bengusu eksik bu sefer , güzel bengusum nerelerdesin?
Sensiz çalmak ve oynamak olmuyor 956k
Haberi senden almakta ayrı bir keyif ayrı bir güzellikti , tekrar teşekkür ediyorum sevgili kızkardeşim , tüm güzelliklerin yakanı asla bırakmaması dileğiyle , iyi ki varsın y789
ben de tebrik ediyorum sizi arkadaşlar çok sevindim
güzel yürekli bu iki müthiş bayanı bütün sevgimle tebrik ederim...kızlar göreviniz hayırlı olsungirlhahagirlhaha
Çok teşekkürler Aşk Kırıntısı,
Güzel yürekli dostlarımızla güzel dostluklar paylaşmaya devam...
sevgiler canım)
y789
Blupebbles,Bigokyanus çok sevindim,sizi tebrik ediyorum.Sevgiyle kalın...
![]()
Blupebbles,Bigokyanus çok sevindim,sizi tebrik ediyorum.Sevgiyle kalın...
![]()
tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.
sevgiyleactionsmile
çooook güzeeeel, kesinlikle hakettiğiniz bir şey. çok mutlu oldum ikinizin adına da. o zaman daha da güzel paylaşımlar bekliyoruz. harikasınız kızlar. kalbim sizinle
![]()
çooook güzeeeel, kesinlikle hakettiğiniz bir şey. çok mutlu oldum ikinizin adına da. o zaman daha da güzel paylaşımlar bekliyoruz. harikasınız kızlar. kalbim sizinle
![]()
Tebrik ediyorum sizleri.Bunu hakeden insanlarsınız.Ömrünüz boyunca herhangi bir yerde herhangi bir şekilde hayatınızdaki yükselmeler hep devam eder umarım...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.