Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Forum üyelerimizden Bigokyanus ve bluepebbles'ı yeni modlarımız olarak sitemizde yönetim ekibine aldık.Şimdiye kadar ki katilimlari ve paylaşimlari içn teşekkür ediyor bundan sonrada aktif paylaşımlarını bekliyoruz.

Şahsi fikrim geç bile kalındığı. :) Şaka bir yana her ikinizden de aldığım enerji mükemmel.:)

Tebrik ediyorum, sevgiler.

kiss3 kiss3 kiss3

Tebrik ederim arkadaşlar,

Aktif katılımlarınızın bundan sonra da devam etmesini dilerim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

eeee kızlar neredesiniz:)

yeni görevleriniz hayırlı olsun..Tebrikler.

arkadaslar her ikinizide tebrik ediyorum, gercekten sizin adiniza cok sevindim. ama bu sorumluluklarinizi yazma durtulerinizi dahada tetikleyecegini dusunuyorum, boylece sizin fikirlerinizi daha fazla okuyacagimizi dusunuyorum, buda beni daha mutlu kiliyor.
ozellikle blue... uzun zamandir suren dostlugumuzun adina daha cok mutlu oldum. tebrik ederim. her ikisinizede basarilar diliyorum.
hadi bakalim kizlar.
baslayin parmaklarinizi klavyeye daha cok goturup, hayatimizin akisini yonlendiren durtuleri ekranlarimiza getirin.
sevgiler ve saygilar..

bu sayfada bir kişinin adı daha olmalıydı..

öyle değil mi bluegirlx ?..

tebrik ediyorum arkadaşlaractionsmile
yeni göreviniz hayırlı olsun.
sevgiyle mutlu ve keyifli kalın
iyi ki varsınız..y789

ben de tebrik ediyorum sizi arkadaşlar çok sevindim

Tebrikler çok sevindim.

Şahsi fikrim geç bile kalındığı. :) Şaka bir yana her ikinizden de aldığım enerji mükemmel.:)

Tebrik ediyorum, sevgiler.

kiss3 kiss3 kiss3

Harikasın canım benim, çok teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum gerçekten.
Hala hayretler içindeyim. Sanırım okyanus yüreklimin hala haberi yok. Ona da telefon açıp bildireceğim.

Sevgilerimle

Çok şaşırdım , çok sevindim ve ne diyeceğimi bilemedim utananadam
Bu göreve uygun görenlere , güzel düşünce ve dileklerini dile getirenlere kısacası hepinize çokkkk teşekkürler...956k

Şeker terazim bluepebbles la aynı zamanda olmakta artısı oldu sanırım. Çakılım seni de tebrik ediyorum.

İyi ki varsınız , iyi ki varız , hayatımı değiştirdiğiniz ve hayatımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...y789

Forum üyelerimizden Bigokyanus ve bluepebbles'ı yeni modlarımız olarak sitemizde yönetim ekibine aldık.Şimdiye kadar ki katilimlari ve paylaşimlari içn teşekkür ediyor bundan sonrada aktif paylaşımlarını bekliyoruz.

Merhabalar hepinize,

İnanın daha yeni gördüm. İş yoğunluğundan kendimi yeni sıyırabildiğim için az önce açtım sayfayı, hayırlı olsun mesajlarını gördüm önce. Gözlerime inanamadım.

Ne olduğumu bulmaya çalışırken bu yazıyı gördüm. Gerçekten çok teşekkür ediyorum sizlere. Gurur duydum, hele de canım Biogökyanusla birlikte moderatörlüğe getirilmek apayrı bir gurur benim için.

Çok ama çok mutlu oldum. Şaşkınlığımı üzerimden atar atmaz hemen detayları öğrenmeye girişeceğim.

Hepinize yürekten sevgilerimi sunuyorum.

İyi ki varsınız
cat56​

Merhabalar hepinize,

İnanın daha yeni gördüm. İş yoğunluğundan kendimi yeni sıyırabildiğim için az önce açtım sayfayı, hayırlı olsun mesajlarını gördüm önce. Gözlerime inanamadım.

Ne olduğumu bulmaya çalışırken bu yazıyı gördüm. Gerçekten çok teşekkür ediyorum sizlere. Gurur duydum, hele de canım Biogökyanusla birlikte moderatörlüğe getirilmek apayrı bir gurur benim için.

Çok ama çok mutlu oldum. Şaşkınlığımı üzerimden atar atmaz hemen detayları öğrenmeye girişeceğim.

Hepinize yürekten sevgilerimi sunuyorum.

İyi ki varsınız

cat56​

Yine başladık kendimiz çalıp kendimiz oynamaya :)
Ama Bengusu eksik bu sefer , güzel bengusum nerelerdesin?

Sensiz çalmak ve oynamak olmuyor 956k
Haberi senden almakta ayrı bir keyif ayrı bir güzellikti , tekrar teşekkür ediyorum sevgili kızkardeşim , tüm güzelliklerin yakanı asla bırakmaması dileğiyle , iyi ki varsın y789

Tebrik ederim arkadaşlar,

Aktif katılımlarınızın bundan sonra da devam etmesini dilerim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile

Çok teşekkürler Zerynthia,

Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir süpriz oldu bu benim için.
Bu sitenin ve bu sitedeki dostların bana ve hayatıma kattığı güzel duygular ve yaşama sevinci beni o kadar mutlu ediyor ki, zaten elimden geldiğince girip burada yaşıyorum. Moderatörlükten de ayrıca gurur duydum.

Ya hepiniz ne kadar içten, ne kadar başkasınız...
Hayatıma renk getirdiğiniz için minnettarım.

İyi ki varsınızzzzz......

eeee kızlar neredesiniz:)

yeni görevleriniz hayırlı olsun..Tebrikler.

İnan yeni gördüm, işten güçten başımı anca kaldırabilmişken çok ama gerçekten çok büyük süpriz oldu.

İnanılır gibi değil :)))

Çok teşekkürler
y789

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri