BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba..

oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba

Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşAllah...96kl

bugün sıkıntılı bir klınikte çalıştım
s
ıkıntılı insanlarla çalışınca en zoru ne biliyormsunuz hımm ordamı çalışıyorsun Allah yardımcın olsun diyen bir kitle oluyor..tabi onlar benim koruma kalkanım olduğunu bilmiyorlar..

biraz yoruldum..ama kulaklarımı kapamasaydım olumsuz beni korkutan telkinlere kimbilir başıma ne gelirdi....

yaşasın koruma kalkanım..

bugün sıkıntılı bir klınikte çalıştım
s
ıkıntılı insanlarla çalışınca en zoru ne biliyormsunuz hımm ordamı çalışıyorsun Allah yardımcın olsun diyen bir kitle oluyor..tabi onlar benim koruma kalkanım olduğunu bilmiyorlar..

biraz yoruldum..ama kulaklarımı kapamasaydım olumsuz beni korkutan telkinlere kimbilir başıma ne gelirdi....

yaşasın koruma kalkanım..

Koruma kalkanı mı???

Benim çok dengesiz bir patronum var. Bir günü bir gününe uymuyor.y789 Bir gün bağırıp çağırırken diğer gün "abicim, abicim" diyor bana. :)
Artık psikolojik sorunlarının sınırda olduğuna hükmedip onu olduğu gibi kabul ettim. Ama yine de ne yapacağını kestirememek beni bunaltıyor.

Bu bahsettiğiniz koruma kalkanı şu telkinlerde olan mı? Eğer öyleyse hemen dinleyeceğim.

Sevgiler.actionsmile

evet koruma kalkanını telkinleri dinliyorum.ve sabah yaptığım olumlamalarla boş sözlerden kendimi koruyor onlardan sıyrılıyorum..böylelikle en zor insanlar bile beni rahatsız etmiyor..

oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba

Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin
inşAllah...96kl

Oruç tutmak; her zaman sahip olduğum nimetlerin kat kat farkına varmama sebep oluyor. Normal şartlarda; canım istediği zaman bir bardak soğuk suyu dolaptan alıp içebiliyorum. Ama oruçluyken iftar anına kadar beklemek zorundayım. İşte gün boyu süren bu bekleme sonunda suya kavuştuğum an yaşadığım mutluluk ve haz inanılmaz boyuta çıkıyor. Su ne büyük bir nimetmiş diyorum kendime...

bugün boğazımda bir düğüm ..bir gitme bir gidememe yine..bir nereye aitim düşüncesi..ney dinliyorum çok iyi geliyor sanki buharlaşıyorum ama sadece koruma kalkanın ney versiyonu var elimde suçluluk duygusu ney açılmıyor bir türlü..kızıyorum buna kendi kendime..bu ne suçlulukmuş arkadaş dinle dinle boğazımdaki düğüm geçmiyor..

bak suçluluk ney indirdim artık bu gazla nasıl uyurum şimdi....

bugün boğazımda bir düğüm ..bir gitme bir gidememe yine..bir nereye aitim düşüncesi..ney dinliyorum çok iyi geliyor sanki buharlaşıyorum ama sadece koruma kalkanın ney versiyonu var elimde suçluluk duygusu ney açılmıyor bir türlü..kızıyorum buna kendi kendime..bu ne suçlulukmuş arkadaş dinle dinle boğazımdaki düğüm geçmiyor..
Bogazındaki dügümlenme...telkinleri ilk dinlemeye başladıgın zamanlar...ve süreç içinde zaman zamanda olsa ortaya çıkmışmıdır..Belirli bir telkin mi bu etkiyi yapmaktadır.. ve yahut listeye yeni bir telkin ekleyincemi ortaya çıkmaktadır.. Bunu uzun süre yaşıyormusun.?..

suçluluk dinliyorum bu sıralar sonrada koruma kalkanı..kurtulamadığım suçluluk duygusu ne onuda bilmiyorum aslında..yada kurtuluyormuyum onun belirtisimi bu..

suçluluk dinliyorum bu sıralar sonrada koruma kalkanı..kurtulamadığım suçluluk duygusu ne onuda bilmiyorum aslında..yada kurtuluyormuyum onun belirtisimi bu..
Baskılanma durumu...kendin olamama...kendini ifade edememe durumlarında..olabilir..Suçluluk telkinini dinler iken bu baskılamaya kaldırmak ister iken...eski durumunla yeni durumun arasında çatışma.. ve buda bogazda dügümlenme olarak görülmüş olabilir...Suçluluk telkinini dinler iken oluşacak bu çatışma...depresif durumlar yaratıp bogaz çaklarını tıkaya bilir.. Bu durumu yumşatmak geçişi daha kolay saglamak için depresyon telkinini panzehir olarak kullana bilirsin...

önerin için çok teşekkürler..zaten boğaz çakramın tıkalı olduğunu söylmişti biri. hayatıma mavi rengi sokarak biraz hafiflettim şimdi tekrar hatırladım..haklı olablirsin..teşekkrüler..

bir yandan hayatımdaki herşeyin sorumluluğunu kabulleniyorum bir yandan tüm sorumluluğu üzerime alıyorum bir yandanda suçluluk duygusundan kurtulmaya çalışıyorum..ne zor işmiş benim yaptığımda..kabullenip kabullenip affediyorum..bir kendimi affedemiyorum demekki yakışığınca..

bayram kutlu mutlu olsun..çocuklar şeker almaya ve özenle seçim yapmaya çalışmasalar bayram bizim eve uğramış olmazdı heralde..tatlımı yaptım çukulatamı aldımm..herşey usulune uygun bayram bayram gibi geçmeli artık..yeni aldığımkıyafetlerimi gidip el öpeye gitcem..ama içime hala bayram her neden se gelmiyor..

koltuktan bana bakıyor..saat 21,30 mesaiye başlayalı 12 saatten fazla olmuş..bir bakışki kaçıp gitmek için benden işaret bekliyor..çok acırmı diye sordu..acır dedim ..sanki acımaz desem gitmeyecekti..çekti gitti..ben yapamıycam dedi..ben acımaz deseydim de gidermiydi diye düşünüyorum şimdi..yada acı göreceli bir kavramdır deseydim beni duyarmıydı.....

şimdi anlıyorum ki sormamalı ..acı göreceli bir kavram..gideceksen gitmeli ..kalacaksan kalmalı..

öğrenmek için dinlemeye gör duyuyorsun ..fısıltıyı duymazsan kasırga geliyor..gitmek için niyet etmeye gör..varıyorsun..

yarın çok önemli belkide iş yaşantımın seyrini değiştirecek bir görüşmeye gitcem. .içimde yine o heycan var ve ben bu heycanı bu istemeyi özlemişim..birşeyi istemeyeli uzun zaman olmuş..yaşamıma bir yön vermemin zmanı geldi..çok enerjiye ihtiyacım var..tam kendim olmaya ihtiyacım var..yarın özel bir gün olacak..tam istediğim fırsat karşıma çıkacak..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........yeni işim için görüşmem için bir yıldız verdi hayatım değişti sitesi banaaa...yüzbaşı oldum..evet gerçekten içimdekileri açığa çıkardıkça yıldızlar kazanıyorum teşekkürler Hayatım Değişti ..seni seviyorum.. şimdiye kadar dinlediğim tüm telkinler yarın benimle yardımcım olacak ..yarın herkesin enerjisi üstümde olacak..

merhaba canım..
umarım iş görüşmen tam istediğin gibi gider..
bütün dualarım seninle..
her şey gönlünce güzel olsun
sevgiyle mutlu kaly789

çok teşekkür ederim hepinize..inanılmaz bir görüşmeydi..bekleme salanunda 1 buçuk saat bekletildim. ve yanıma biri geldi..bana iş arayan bir yakının filan olursa telefonumu ver dedi..bende kendimin iş aradığını söyledim..onada cv mi götürmemei istedi..size bu anlamsız geliyor belki..ama o bekleme boşuna değildi..bu görüşme boşuna değildi..gittiğim yerdeki görüşmeyi alallacele yaptım gittiğim kişi beni pek umursamadı..cv mi alıp bir yere koymuştur muhtemelen..ama ben aradığım işe her geçen gün yaklaşıyorum.. aradığım fırsatlar bekleme salonunda beni buluyor..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri