kendimi koruma altına alınmış hissediyorum.şemsin 40 kuralını yeniden okuma fırsatı veren arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
Merhabaaa
Yazış üslubun bana çok sempatik geliyor..Bir de herşeye çözüm odaklı bakman,gelişimine yönelik birşeyler aramanı çok takdir ediyorum.Yola devam
Kucak dolusu sevgiler![]()
dün bekledidiğim sevgiyi görmeye başladım.aslında sevgiden yana şüphem yokta ilgi sorunu yaşıyordum dün akşam biraz toparladım.şimdi beklediğim telkin cd side gelince herşey daha iyi olacak.evime enerjimi bulaştırmaya başladım sonunda..gülümsemeyle ilgili okuduğum yazı çok hoşuma gitti.facede paylaştım belki birileri yararlanır.
hafta sonu mersine gideceğim bir günlüğüne hava değişimi iyi gelecek..hayatıma çağırdığım heyacan geliyor..sevgi çağırdım geldi heyacan çağırdım oda geldi..
bugün kendime aldığım hediyelerin etkisini gördüm .ve kuantum ve kuran kitabı çok az tanıdığım biri tarafından bana hediye edildi.kuantum ne diyor..siz kendinize nasıl davranırsanız hayat size öyle davranır..işte..ben kendime hediye aldım hayatta bana okumam gereken bir kitap yolladı..
ben kendimi seviyorum .. hayatta beni seviyor..
dün bekledidiğim sevgiyi görmeye başladım.aslında sevgiden yana şüphem yokta ilgi sorunu yaşıyordum dün akşam biraz toparladım.şimdi beklediğim telkin cd side gelince herşey daha iyi olacak.evime enerjimi bulaştırmaya başladım sonunda..gülümsemeyle ilgili okuduğum yazı çok hoşuma gitti.facede paylaştım belki birileri yararlanır.
hafta sonu mersine gideceğim bir günlüğüne hava değişimi iyi gelecek..hayatıma çağırdığım heyacan geliyor..sevgi çağırdım geldi heyacan çağırdım oda geldi..
Kıskandımmmm y789aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa birden üst teğmen oldum....bugün teşekkür edecek bir şey daha gerçekleşti..nasıl üst teğmen oldum ben mesajlarım için mi .?
Çok çalışmam lazım çok bisikletyaaaaaaaaaa kıskanılcak kadar güzel gerçekten..nasıl oldu bilmiyorum .ama iyiki oldu iyiki bu site var .. iyiki siz varsınız.........
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.