- Reaksiyon puanı
- 0
sansız oldugumu düşünmekten..anne babamın bana yanlıslar yaptıgını düşünmekten kendimi alamıyorum..
sanki yasadıgım hayattan , içinde oldugum durumdan onları sorumlu tutuyor bir yanım..
en kötüsü sabahları basklarıyla kendimi kıyaslayıp kendime acımam..
telkinlerin bu duyguları atması gerekirken.daha fazla belirginleştirdi sanki..
karamsarım.. gelecek önümde kapkara bir kuyu sanki..toparlanıp kendime olumlu seyler soylemeye calışıyorum ama gitgeller içimde hep..
bezginlik..umutsuzluk..kendimi bahtsız görmem.. artık bunlardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum
epey zamanım var galiba..ben yinede 2 -3 tur telkinlerimi dinliyorum..cekirdek inanc denen seyleri koparıp atmak düzeltmek o kadar kolay degilmiş demekki.
yalnızlık.. neden hayatıma istedigim gibi biri girmedi ki..girende kalıcı olmadı.. birde bunları kafaya taktım..
belki bi işey baslayınca bu kadar kendimi düşünmeye zamanım olmaz.
temeldeki düşünceleri degistirmem gerekli..cabam onun icin..
olumlamalar da yapsam hala aynı yerdeyim sanki..
asırı uyku ve kazan gibi kafa durumları da devam ediyor.hayat sıkıcı ,bogucu.
sanki yasadıgım hayattan , içinde oldugum durumdan onları sorumlu tutuyor bir yanım..
en kötüsü sabahları basklarıyla kendimi kıyaslayıp kendime acımam..
telkinlerin bu duyguları atması gerekirken.daha fazla belirginleştirdi sanki..
karamsarım.. gelecek önümde kapkara bir kuyu sanki..toparlanıp kendime olumlu seyler soylemeye calışıyorum ama gitgeller içimde hep..
bezginlik..umutsuzluk..kendimi bahtsız görmem.. artık bunlardan kalıcı olarak kurtulmak istiyorum
epey zamanım var galiba..ben yinede 2 -3 tur telkinlerimi dinliyorum..cekirdek inanc denen seyleri koparıp atmak düzeltmek o kadar kolay degilmiş demekki.
yalnızlık.. neden hayatıma istedigim gibi biri girmedi ki..girende kalıcı olmadı.. birde bunları kafaya taktım..
belki bi işey baslayınca bu kadar kendimi düşünmeye zamanım olmaz.
temeldeki düşünceleri degistirmem gerekli..cabam onun icin..
olumlamalar da yapsam hala aynı yerdeyim sanki..
asırı uyku ve kazan gibi kafa durumları da devam ediyor.hayat sıkıcı ,bogucu.