Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :)

Dün kaybettiğim bir kaç saati saymazsak, yaklaşık 9 saattir uğraştığım kaydı nihayetinde bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayım :Pp

Ses ayarları biraz dengesiz olmakla beraber hiç de fena bir çalışma olmamış :)) En güzel müzikleri ve en doğru efektleri seçmeye özen göstererek hazırladığım çalışmamı artık bilgisayarınıza indirebilir ve hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Sizden tek ricam dinleyen herkesin yorum bırakması. Derdim pohpohlanmak değil aksine beğenmediğiniz ya da benim göremediğim hatalı yerleri bilmek. Buyrun efenim :)

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Hemen indiriyorum Arkadaşım çok Teşekkürler ne kadar Teşekkür etsek az Sana İyiki varsın.

İlk indirende benim galiba hadi bakalım hayırlısı

Sana bişey diyimmi şu an dinliyorum gerçekten çok güzel.Sen ya Gerçekten profesonelsin yada buna verdiğin emek çok fazla.Ve İnan bana Çok güzel olmuş.Ses tonunu iyi ayarlamışsın anlatımın tonlaman güzel seçtiğin müzik te gerçekten kulağa hoş geliyor.
Teşekkürler melinda Ellerine diline yüreğine Sağlık

şimdi indirmeye başladım. teşekkür ederim emeğine sağlık. yalnız bişi sorcam bu medi nin adı ne?

bende şu an dinlemeye başlıyorum. ses tonunuz ve okuyuşunuz gayet güzel.

Dün kaybettiğim bir kaç saati saymazsak, yaklaşık 9 saattir uğraştığım kaydı nihayetinde bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayım :Pp

Ses ayarları biraz dengesiz olmakla beraber hiç de fena bir çalışma olmamış :)) En güzel müzikleri ve en doğru efektleri seçmeye özen göstererek hazırladığım çalışmamı artık bilgisayarınıza indirebilir ve hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Sizden tek ricam dinleyen herkesin yorum bırakması. Derdim pohpohlanmak değil aksine beğenmediğiniz ya da benim göremediğim hatalı yerleri bilmek. Buyrun efenim :)

Meditasyonun bir ismi yoktu. İndiriyorum hemen. Çok teşekkürler. Emeklerine sağlık.

ee hani nerede yorumlar?utananadam

ee hani nerede yorumlar?utananadam

Melinda ne güzel sesin varmış senin. Sesin kulağıma gelir gelmez gülümsedim böyle güzel bi ses için, maşallah dedim. Seslendirme falan yapıyor musun? Yapmıyorsan muhakkak yapmalısın. Çok hoş bir ses tonun var.
Eksik vs var mı diye nasıl bulduğunuzu bana söyleyin dedin. Sesin çok güzel;ama hikaye tonunda okuduğun için canlandıramadım hiç gözümde, içine giremedim meditasyonun, sesinin güzelliğine gittim ;)
Sanıyorum meditasyonda daha düz, duygusuz bir okuma gerekiyor.
Müzik seçimin ve eko çok güzel ve uyumlu olmuş.
Dediğim gibi ben giremedim medinin içine.
Emeklerine, sesine, yüreğine sağlık Melinda.t678O0

İkinci dinlemeden sonra girilebiliyor y789 İlk dinleme sese ve biraz tiyatral olduğu için ardından ne gelecek diye merak olduğu için normal. Güzel yorumlarınıza da teşekkür ederim ayrıca :)

Ben akşam indirebileceğim ancak o yüzden henüz yorum yapamıyorum. Çok teşekkürler. Emeğine sağlık ;))

hooop! link ön sayfaya! y789

MELİNDA HARİKA OLMUŞ ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK İYİKİ VARSIN :)

Ellerine sağlık. Tonlamalar, müzik seçimi harika olmuş ;)))

Sesiniz çok güzel yüreğinize sağlık.

Az önce indirdim,ses tonunuz çok güzel,masal dinler gibi:)Ağzınıza yüreğinize sağlık Melinda...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri