birey ve toplum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abcdef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abcdef

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba , ben aranıza yeni katılanlardanım.Öncelikle akıl eden , emek veren ve paylaşan herkese tesekkürler... Özellikle bizim toplumun kalitesini arttırmak için düşünülebilecek en iyi yöntem olduguna inanıyorum.Ne yazık ki biz 'olumsuz telkinlerle' şekillendirilen bir toplumuz.Bunu değiştirmenin mümkün olacağına yakın zamana kadar inanmıyordum.
Farkında mısınız arkadaşlar? sizler çok büyük bir uyanışı başlattınız... bu telkinleri alan her birey bir tür ışk yaymaya başlıyor.
Zaten toplum= birey+birey+birey+...
Tanımadığım insanlara bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama iyi ki varsınız.En yakınımızda olanlardan daha büyük bir iyilik yapıyorsunuz...
teşekkürler!!!!!!!!!!

Ynt: birey ve toplum

Hoşgeldiniz... Doğru yerdesiniz... vien1
Bir%20Çocuk%20_1_1380.jpg

H o ş g e l d i n a b c d e f
bahar-son.jpg

merhabalar abcdef..

yanımıza hoşgeldiniz..

1demethuzunblogcuye6.gif

yaptığımız çalışmaların yüksek bilincinde olmanız mutluluk verici..
bu bir kelebek etkisi.. thumbsanim
miscellaneous_319.gif

sevgiler...

hoşgeldin abcdef bizde zaten abcdefye kadar geldik sizler oldukça a'dan z'ye güzellikleri tastamam paylaşmış olacağız

hosgeldin.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri