Birde Bu Açıdan Telkinler

Dusunsel

New member
4
HD RANK
Katılım
10 Nisan 2014
Mesajlar
408
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Telkinleri duymuyoruz duyduğumuz su sesi 21 gün dinliyoruz bilinçaltımızda bağlantı kurabilinmesi için teoride böyle. Peki gözle görülür bir etki görmemiş ama uzun süre telkin dinleyen biri var ise ki o benim telkinleri bırakmaya karar verdim bir süre bıraktım ve ardından çeşitli sebeblerle yine telkinlere sarıldım bu 3 4 defa böyle tekrarlandı.

Sonra düşündüm ki 21 günde beyin alışkanlık kazandırıyorsa 21 gün su sesi dinlemek te su sesi dinlemeye alıştırır ve telkin dinlemediğimizde oluşan boşluk hissi telkinden değil su sesindendir.
 
Plasebo etkisinden mi bahsetmeye çalışıyorsunuz?
 
Tabiki hayır şöyleki evrendeki bütün sesler bir frekanstır ve her frekansın insan üzerinde bir etkisi vardır. Yunus sesleri zihinsel hastalığı olan birine iyi gelir su sesi şifadır temizlik etkisi yapar, demek istediğim hissettiğimiz değişiklik dinlediğimiz su sesinden kaynaklanmaktadır. Böyle bir teori ürettim düşünmeyi severim fikirlere açığım tabiki
 
Telkine yatkınlık kişiden kişiye değişir.Bazı kişiler telkine daha yatkınken bazıları daha az telkinden etkilenebilir.
Telkinlerin arka planindaki müzik yada sesler sadece rahat algilamak içindir.Onun dışında başka bir etkisi yoktur.
Telkinler ile ilgili desteğe ihtiyacın olduğunda bana telefondan ulaşabilirsin.
 
https://www.youtube.com/watch?v=GTICY0SzZoM

Telkine yatkınlık testi uyguladım ve öne uzattıgım iki kolumun sol tarafı git gide ağırlaşıp dizime kadar inerken diğer kolum hayal ettiğim balon ile havaya kalktı :D sanırım yatkınlık mevcut herkese tavsiye ederim :)
 
Ayni sonuc bende de oldu sol kolum asagiya inerken sag kolumda yukardaydi

Bilinc alti temizligi yaptiniz mi?
 
meditasyondan mı söz ediyorsunuz ? biraz daha açarsanız sevinirim :))
 
arkadaşımla sahile gidip kayalara oturup bazende çimene bu meditasyonu yapıyorduk ilk yaptıgımızda kalkıp birbirimize sarılmıştık diyebilirim diye bayağı iyi bir hal almıştı :D daha sonralar sanırım negatif inançlarım ağır bastı ve devam etmedim ettiysemde odaklanamadım siz neler yaptınız
 
Ben ruhsal anlamda gecmisimle hesaplasip ozgur birakmistim
Hungur hungur aglayarak
Hafiflemistim mutlu olmustum
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst