Bırakma Sürecinde Yaşananlar

selam derya benimde sigara problemim var hiç bırakamam sanıyorum
lütfen nasıl yaptığını bana da söylermisin bikaç gün dinledim cd bende başağrısı yaptı bıraktım sonra bu işin sırrı ne ayrıca da seni kutlarım

Free life slm,bende sigarayı bu siteyle karşılaştıktan sonra bırakanlardanım...ben sigara telkinlerini aylarca dinledim,kendimi sigara içmeyen insanlar gibi imgeledimm...sonuç;tam 6 aydır sigara hayatımda yok,işin güzel yanı yokluğunu hiç hissetmedim,bıraktığım günde dahil...(not:sigarasız hayat çekilmez ,ben sigarayı bırakırsam çok mutsuz olurum diyenlerdendimgirlhaha)
telkinleri istikrarlı bir şekilde dinle,sonuç alıcaksın...hoşçakal

4 aydır sigara içmiyorum , tebrikler kabul edilir :D

sanırım telkinlerin etkisi var..

Free life slm,bende sigarayı bu siteyle karşılaştıktan sonra bırakanlardanım...ben sigara telkinlerini aylarca dinledim,kendimi sigara içmeyen insanlar gibi imgeledimm...sonuç;tam 6 aydır sigara hayatımda yok,işin güzel yanı yokluğunu hiç hissetmedim,bıraktığım günde dahil...(not:sigarasız hayat çekilmez ,ben sigarayı bırakırsam çok mutsuz olurum diyenlerdendimgirlhaha)
telkinleri istikrarlı bir şekilde dinle,sonuç alıcaksın...hoşçakal

4 aydır sigara içmiyorum , tebrikler kabul edilir :D

sanırım telkinlerin etkisi var..

Tebrikler arkadaşlar,sağlık dolu günler diiyorum hepinize..actionsmile

hem bırakmak istiyorum hem de istemiyorum , istemiyorum kısmı daha ağır basıyor ki hala bırak(a)madım.

mesajlarımı ararken ne buldum böyle yaa :))
hey gidi günler bir zamanlar bırakamadığım için böyle dert yanmışım , mazide kaldı..

içen arkadaşlar bu duyguyu yaşamanız lazım : )

bu gün 3 gün oldu düşünmemeye çlışıyorum,telkinleri dinliyorum ,çekirdek yiyorum..başaracağım..şu bi hafta geçse...yardım edin yaww..

Ya duyduğuma göre sigarayı asla bırakmıyormuş insanlar. Sadece ara veriyorlarmış. Yani içmeyeli on yıl olmuş olsa bile, bir sigara alsalar ellerine onu hiç bırakmamış gibi içebiliyorlarmış. Hani içine çekiyorsun ya. Onu rahatça, ustalıkla, on yıl önceki gibi yapabiliyorlarmış. Doğru mu bu? Ben hiç sigarayı bırakmadım. O yüzden bilmiyorum nasıl olduğunu.

Ben hiç içmemeiş gibi zorlanarak içiyorum ilk sigaraları. Yani bıraktığın yerden devam etmek olmadı bende.

Bu arada bugünde benim ilk günüm, bu sefer tümüyle hayatımdan çıkarmaya karar verdim.
956k

düne kadar günde 2 paket içiyordum ama 2 günden beri günde 10 taneye kadar düşürdüm içmeyi inşallah temelli bırakacagım hedefim tamamen bırakmak azimliyim başaracagım.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri