bir soruda benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan agate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

agate

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sitenizle tanışmam bugün 2 günü ve okuduklarımı anlamakta zorlandım yani kafam karıştı şimdi ben ego ve kilo verme müziklerini indirdim ve dinlemeye başlıyorum hergün sabahtan akşama kadar dinleyebiliyoruz değilmi sayısı önemli değil mesela egonunu 4 versiyonunu kilo verme telkinler ve değişik versiyonları bunu gibi seçeceğim 2-3 tane daha telkin herhangi bir ters etki yaratmaz ve günde istedeğim kadar dinleyebilirim doğrumuyum

Ynt: bir sotuda benden

sn agate, istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. uyurken, yolda yürürken, sabah uyanıp yüzünüzü yıkarken, koşarken, hiiç farketmez. versiyon olarak hangi tüzü seviyorsan onu dinle. mesela ben geceleri uyumadan önce doğa versiyonlarına ayarlıyorum. işe gelirken new age, çalışıyorken klasik. şimndi radyo yayını yapıorum. arada kaçamak yapmak gerek :D

ama dinleme sıralaması; ego, suçluluk duygular, kendine güven,... şeklinde olursa iyi olur diye düşünüyorum.

mutluluk ve ışıkla kal. smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri