bir soru.. / telkinlerle yabancı dil öğrenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chilem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chilem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
bir sorum olucak sizlere : bu telkin yabanci dil ogreniminde de ise yarar mi? Ben 6-7 aydir Almanya'dayim. Okuma ve yazmada bir sorunum yok ama hala kem-kum demekten konusamiyorum. Ustelik bildigim kaliplari kullanamiyorum. Vaktim de azaliyor. Kisa bir sure icinde artik bu dili konusmam lazim. Bu telkin ise yarar mi? Ya da baska onerebileceginiz telkinler var mi? tesekkurler simdiden... smil56

Ynt: bir soru..

Topluluk karşısında konuşma telkini tabii ki yabancı dil konuşmayı da olumlu etkileyecektir.

Bunun dışında dil öğrenme ile ilgili kişiye özel cd lerimiz bulunmaktadır.Bunları siparis bolumunden form doldurarak alabilmektesiniz.

Ynt: bir soru..

merhabalar chilem.. hoşgeldin yanımıza... actionsmile

dil öğrenme ile ilgili aşamadığım blokajlarım vardı..

bir kaç ay önce atakan bey bana dil öğrenme telkini hazırladı.. siirokul

son iki haftadır bu konuda çok ciddi çalışmaalrda bulunarak kursa başladım ve olumlu etkileri hayatıma yansıdı.. music45

kesinlikle etkili olduğunu söyleyemeden geçmek istemedim.. thumbsanim

bu vesileyle atakan beye tekrar teşekkür ederim.. ark5

sevgiler.. hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri