Bir kuşun hikayesi (+1?) :))

Xarmaşık

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Bir gün kuş soğuktan donar ve hızLa yere düşer..Tam soğuktan öLeceğini düşünürken ineğin biri üstüne sıçar..Kuş küfür ederken b.kun sıcakLığı iLe kanatLarı ısınır.Kuş çok sevinir fakar b.kun içinden çıkamaz ve ötmeye başLar..O sırada bir kedi geLip onu çıkarır kuş tam teşekkür edecekken kedi onu yer !

Yani neymişş.. :

* Her üstüne sıçanı düşmanın sanma!..
* Seni her b.ktan çıkaranı dostun sanma!..
* B.kun içinde mutLuysan Ses çıkarma :))

khkh56khkh56okurken koptum yemin ederim khkh56Ne kadar doğal bir dil.khkh56 Çok komik ama doğru gerçekten. Paylaşım için teşekkürler...khkh56

Her üstüne sıçanı düşmanın sanma!..
* Seni her b.ktan çıkaranı dostun sanma!..
* B.kun içinde mutLuysan Ses çıkarma vay vay sözlere bak senn enteresan....

khkh56khkh56okurken koptum yemin ederim khkh56Ne kadar doğal bir dil.khkh56 Çok komik ama doğru gerçekten. Paylaşım için teşekkürler...khkh56
Valla bende kopmuştum ilk okuduğumda.. ::) Dili biraz fazla doğal sanki bikaç rötuş yaptım ama paylaşmaya korktum açıkçası... terli345

Valla bende kopmuştum ilk okuduğumda.. ::) Dili biraz fazla doğal sanki bikaç rötuş yaptım ama paylaşmaya korktum açıkçası... terli345
Aman ya ne korkucan? Küfürlü bişey yok ki paylaşımında, ne kadar da doğal. Biraz doğallık lazım.girlhahaSevgilerle...

hehe manyaq ötesi bişey:D olaya bu açıdan ilk defa bakıyorum ilginç:Dkhkh56

kesinlikle cok guzel vede komikkkk koptum bende gulmektenn....paylaşım için tesekkurler

slm bn gülhan hıkayen cok komık ve ders verıcı tebrık ederım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri