bir kücücük kız çocuğu..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
2ngwjur.jpg

15rz2pk.jpg

zl3ymd.jpg

2ihnnm8.jpg

2cny5ow.jpg

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... Onun derdini gördüm, derdime imrendim....

İzgören Akın Videoları - Ahmet Şerif İzgören - Gözünüz Hangi Renk?

bir küçücük kız çocuğu diyor kii 'baba sakın sakın siz büyükler bir gözün beyaz kısmını göremediğinizi söylemeyin'O0

keşke küçücük bir kız çocuğu olsam....

Sevgili bluegirlx,

İzgören Akın'ı sizin sayenizde ilk defa dinledim.Gerçekten enteresandı.
Çok teşekkür ediyorum.

Sitenin sayfalarını karıştırdıkça ne cevherlerle karşılaşıyorum.

İyiki varsınız.
İyiki hayatıma girdiniz.

2ngwjur.jpg

15rz2pk.jpg

zl3ymd.jpg

2ihnnm8.jpg

2cny5ow.jpg

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... Onun derdini gördüm, derdime imrendim....

Sevgili Renac,

Gerçekten çarpıcı bir kıssadan hisse.Çok güzeldi.Arkadaşlarımla da paylaştım.Herkesin beğeneceğini umuyorum.

Çok teşekkür ederim
İyiki varsınız.
İyiki hayatıma girdiniz.

kaybedenleri görüp elindekilerin değerini bilmek ne işe yarar..kaybetmeden şükretmeye yarar..şükür ne işe yarar elindekinin kıymetini bilmeye ve onu hor kullanmamaya yarar..

aa ben bu videoyu unutmuştum. alkışlar izgören akademi ve ahmet şerif izgörene..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri