bir kaç telkin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smartx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smartx

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben yeni üye oldum müzik indirdim yani sadece müzik sesi duyuyorum bu normalmiş anladıgım kadarıyla ben kılo verme telkınını indirdim ama bir kaç telkın mı dınlemmem gerek yoksa öncelıkle bu telkını tamamlamam lazım yanı kılo veremye odaklı oldugum için bilgi verirsenız sevinirim tşk derty
music45

Ynt: bir kaç telkin

selam

Aramıza hoşgeldin. kiss3

Telkinlerden önce ego güçlendiriciyi ve suçluluk duyguları telkinini dinleyin daha sonra listenize (kilo verme ,topluluk karşısında konuşma,koruma kalkanı,sosyallik arttırıcı) gibi isteğinize göre telkinleri listeye eklemenizi öneriyorum.

Ego Güçlendirici ve Suçluluk duygularıda Telkin Listenizde Sabit bulunsun.Buna ek olarak listeye diğerlerini yavaş yavaş ekleyiniz.
1-2 hafta suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinledikten sonra diğer telkinleri eklemek daha faydalı olacaktır.

tşk

çiçek1973 ' Alıntı:
selam

Aramıza hoşgeldin. kiss3

Telkinlerden önce ego güçlendiriciyi ve suçluluk duyguları telkinini dinleyin daha sonra listenize (kilo verme ,topluluk karşısında konuşma,koruma kalkanı,sosyallik arttırıcı) gibi isteğinize göre telkinleri listeye eklemenizi öneriyorum.

Ego Güçlendirici ve Suçluluk duygularıda Telkin Listenizde Sabit bulunsun.Buna ek olarak listeye diğerlerini yavaş yavaş ekleyiniz.
1-2 hafta suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinledikten sonra diğer telkinleri eklemek daha faydalı olacaktır.

bilgi için tşk ederim art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri