- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yardımınıza çok ihtiyacım olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü ben senelerdir öyle çok fazla rüya görüyorum ki, sabahları çok yorgun kalkıyorum. Hele ki bazıları rüya bile değil, gün içinde duyduğum kelimeler, şarkı sözleri, aklımdan ürettiğim düşünceler tekrar ediyor. Defalarca, defalarca ve defalarca...
Bunun ne kadar berbat bir şey olduğunu yaşayan bilir. Zaten bu aralar çok fazla mutsuz hissediyorum kendimi. O yüzden bu şekilde uyanmak iyice üzüyor, yoruyor ve bunaltıyor.
Ben çok düşünürüm her şeye kafamı çok takarım. Çok duygusalımdır bi de. Sanırım bundan oluyor.
Nasıl bir yöntem uygulayabilirim? Mum ışığı, tütsü, meditasyon... Lütfen bir yöntem öğretin. İhtiyacım var.
Hepinizi çok seviyorum,
Teşekkür ederim.
Bunun ne kadar berbat bir şey olduğunu yaşayan bilir. Zaten bu aralar çok fazla mutsuz hissediyorum kendimi. O yüzden bu şekilde uyanmak iyice üzüyor, yoruyor ve bunaltıyor.
Ben çok düşünürüm her şeye kafamı çok takarım. Çok duygusalımdır bi de. Sanırım bundan oluyor.
Nasıl bir yöntem uygulayabilirim? Mum ışığı, tütsü, meditasyon... Lütfen bir yöntem öğretin. İhtiyacım var.
Hepinizi çok seviyorum,
Teşekkür ederim.
Son düzenleme: