bir erkeğe söylenebilecek en ağır söz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
seni aldattım

validenizle felekten bir geceydi.

ben seni bir kardeş gibi görüyorum

sana ihtiyacım yok!

şeyin de pek küçükmüş

yatakta kötüsün

artık sana aşık değilim

ayrılalım

hayat tecrübelerime dayanarak

*bir erkeğe erkeksen gel lan! dedikten sonra olay yerini mümkünse terk ediniz..dayak yemeniz kuvvetle muhtemeldir..ağır bir sözdür kullanmadan önce düşünün..

*bir erkeğe sen yapamazsın ama bilmem kim var o süper yapıyo derseniz aslan kesilir yapmaya çalışır berbat eder...sonunda rezil olur...ağır bir sözdür kullanmadan önce düşünün...

zeki olmasından bu çocuğun senin olmadığını anlamalıydın.

-eskisini unutamadım.

henüz söylenmemiş olandır.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri