Bir Dilek...

defnilaume

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar.bugün benim için önemli bir gün,sizden yüreğinizle yanımda olmanızı rica ediyorum.Bu günü atlatmam için sizin yüreğinizden gelen seninleyiz duygusunu hissetmeliyim.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ynt: Bir Dilek...

mesajın yeri galiba burası daha iyi oldu...

size bu önemli gününüzde başarılar dilerim...

hismiley

Çok teşekkür ederim. 96

Merhaba karalevaya; hismiley

Bugün ve hayatın boyunca tüm güzellikler, mutluluklar ve başarılar seninle olsun... kiss3

Herzaman yanındayız karalevaya ark5

Canım arkadaşlarım, sizin bana verdiğiniz destekle bugün mucize gerçek oldu. f678h Hepinize çok teşekkür ederim. blissy

Gün boyu sizin bana verdiğinizden emin olduğum enerji ve dileklerle isteğim gerçekleşti.tekrar teşekkür ederim. kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri