bir de böyle bakın burcunuza ve kendinize :)

lupita

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
KOÇ
Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal
virgul.gif
mutevazi
virgul.gif
ince
virgul.gif
anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya. Bir insan Bu kadar mi duzgun
virgul.gif
bu kadar mi programli
virgul.gif
bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya
virgul.gif
IQ seviyesi yuksek insanlarin burcudur. Dost insan
virgul.gif

guzel insan. Insan gibi insan. Allah seni basimizdan
virgul.gif
yanimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin! Allah herkese koc gibi dostlar nasip etsin insallah. Bitanem benim
virgul.gif
canim canim...

BOGA
Ayy benim guzeller guzelim. Bu bogalar var ya dunya tatlisi
virgul.gif
yer gök harikasi
virgul.gif
seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine doyum olmaz. Iyi sevgili
virgul.gif
iyi arkadas
virgul.gif
iyi
virgul.gif
iyi
virgul.gif
iyi
virgul.gif
...... say say Bitmez bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim
virgul.gif
ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir boga bir Dunyaya bedeldir"... Onlar sanli burc aleminin
virgul.gif
yere göge sigmaz
virgul.gif
harikulade Burc gurubudur.

IKIZLER
Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin
virgul.gif
her ortama uyum saglayisin
virgul.gif
pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi İstemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler
virgul.gif
seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin Ikizler ama
virgul.gif
sen bitanesin.

YENGEÇ
Allah seni yaratti
virgul.gif
melekleri niye yaratti. Ya kardesim nedir bu zerafet
virgul.gif
karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf
etmeden. Yoksa sen mukemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengec Burcu olsun
virgul.gif
esi ir yengec burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin.

ASLAN
Heyt bee.. gözumuzu senligi
virgul.gif
gönlumuzu nuru. Afet-i devran
virgul.gif
mukemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dunyada. Sen ki guzelligin simgesi emi? yer yuzunun gozdesi. Senin butun fallarinda nazar çikacaktir. Mumkundur. Baska mumkunati da yoktur. Allah seni kem gözlerden korusun insallah
virgul.gif
y789

BASAK
Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen
virgul.gif
hassas
virgul.gif
sevgi dolu
virgul.gif
Guzel basagim benim. Efendiligin simgesi
virgul.gif
kibar insan. Seni varya anlatacak kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini dusunenen
virgul.gif
verici
virgul.gif
vefakar basak. Senin adin basak degil
virgul.gif
barisin temizligin simgesi beyaz guvercin olmaliydi. Neyse canim uzulme. Biz biliyoruz ya yeter. Üzulme tamam mi? Beyaz guvercinim benim.

TERAZI
Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim Bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya
virgul.gif
su insanoglu soyunda bir eksiklik bir Yitim olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa
kral sensin. Sen susarsan bir neden
virgul.gif
konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli
virgul.gif
kabiliyetli
virgul.gif
En artili burc sensin. Senin ustune burc taniyan
virgul.gif
megalomandir. Söylesene senin ustune burc mu vardir? Ben ki sahsi fikrim
virgul.gif
senden iyisini bilmem
virgul.gif
tanimam
virgul.gif
görmem.

AKREP
Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Guzel gözlerin
virgul.gif
gururun
virgul.gif
albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim
virgul.gif
senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kac kisi kaldi artik. Allah Senin soyunu eksik etmesin. Sen ki
virgul.gif
bir bakisiyla buzlari eritebilen
virgul.gif
insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim Demisse sana fesat diye
virgul.gif
onlarin hepsi............... Neyse
virgul.gif
yine açtiracaklar agzimi. Senin guzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden
virgul.gif
duymazdan gel o fesatlari.

YAY
Kainatin bir burcu olsa
virgul.gif
kesin yay olurdu. Sanatkar
virgul.gif
vefakar
virgul.gif
dogru durust insan dedikleri sen olsan gerek. Içinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu
virgul.gif
ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez
virgul.gif
senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen.Senin havan bile yeter guzelim. Çatlasin çekemeyenlerin.

OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye uzulme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip
virgul.gif
senin yarin bile edemeyen kisiler. Durustluk senin burc genlerinde var. Butun alimler
virgul.gif
bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile
virgul.gif
tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için
virgul.gif
oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla
virgul.gif
zaten her zaman bir sifir öndesin.

KOVA
Hep çevresindekileri dusunen
virgul.gif
insancil duygulari fazla gelismis
virgul.gif
sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik
virgul.gif
Bu ne genis bir yurek öyle. Sana sabit fikirli diyenler
virgul.gif
senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi?

BALIK
İnsanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki
virgul.gif
senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitesde degiller Sen herkesin imrendigi Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee
virgul.gif
bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum
virgul.gif
o huzun dolu bakisini seviyorum
virgul.gif
o sevgi dolu
virgul.gif
gizemli yuregini seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insallah Sen ferah tut kendini. Rahat ol
virgul.gif
canim

uff maş. maş..
egom şişti vallaa 956k iyi geldi saolasın sapkal89

KOÇ
Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal
virgul.gif
mutevazi
virgul.gif
ince
virgul.gif
anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dunyaya. Bir insan Bu kadar mi duzgun
virgul.gif
bu kadar mi programli
virgul.gif
bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya
virgul.gif
IQ seviyesi yuksek insanlarin burcudur. Dost insan
virgul.gif

guzel insan. Insan gibi insan. Allah seni basimizdan
virgul.gif
yanimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin! Allah herkese koc gibi dostlar nasip etsin insallah. Bitanem benim
virgul.gif
canim canim...
Ayyy sonunda benim hakkımdaki gerçekleri gün yüzüne çıkaran biri oldu. Bende böyleyim diyorum ama anlamıyorlar sevincli Teşekkürler paylaşım için actionsmile

BALIK
İnsanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki
virgul.gif
senin bu yaradilisina özel duygusalligini anlayabilecek kapasitesde degiller Sen herkesin imrendigi Muhtesem ve ince fikirli bir insansin. Ama nerdeee
virgul.gif
bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina dusen göz yasini seviyorum
virgul.gif
o huzun dolu bakisini seviyorum
virgul.gif
o sevgi dolu
virgul.gif
gizemli yuregini seviyorum. Seni Anlamayanlar kiymetini bilmeyenler Kiymetsiz olur bogum bogum bogula insallah Sen ferah tut kendini. Rahat ol
virgul.gif
canim

süper yaa956kçok ihtiyacım vardı bu sözlere. paylaşım için teşekkürler

OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye uzulme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip
virgul.gif
senin yarin bile edemeyen kisiler. Durustluk senin burc genlerinde var. Butun alimler
virgul.gif
bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile
virgul.gif
tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için
virgul.gif
oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla
virgul.gif
zaten her zaman bir sifir öndesin.

Ben bunu her gün okurum artık hatta yanımda da taşırım biri beni kızdıracak olursa sen benim yarım bile olamazsın derim,çok hoşuma gittigirlhahagirlhahagirlhaha

IKIZLER
Halt etmis sana iki yuzlu diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin
virgul.gif
her ortama uyum saglayisin
virgul.gif
pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar Seni sekerim. Kim senin gibi kadar özguven sahibi olmayi İstemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler
virgul.gif
seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen Hic takma o guzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin Ikizler ama
virgul.gif
sen bitanesin.

Kelimesi kelimesine hepsi doğru,müthiş bir şey.Çevremde algılanan en belirgin özelliğim özgüvenim ve tatlı olmam:))

ASLAN
Heyt bee.. gözumuzu senligi
virgul.gif
gönlumuzu nuru. Afet-i devran
virgul.gif
mukemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dunyada. Sen ki guzelligin simgesi emi?
yer yuzunun gozdesi. Senin butun fallarinda nazar çikacaktir. Mumkundur. Baska mumkunati da yoktur. Allah seni kem gözlerden korusun insallah
virgul.gif
y789
cilgin897harikasın yüreğine sağlık

bayıldım

TERAZI
Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim Bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya
virgul.gif
su insanoglu soyunda bir eksiklik bir Yitim olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa
virgul.gif
virgul.gif
kabiliyetli
virgul.gif
virgul.gif
virgul.gif
senden iyisini bilmem
virgul.gif
tanimam
virgul.gif
görmem.

Aynı ben :)) Süperdi , teşekkürler :))

TERAZI
virgul.gif
virgul.gif
virgul.gif
kabiliyetli
virgul.gif
virgul.gif
virgul.gif
senden iyisini bilmem
virgul.gif
tanimam
virgul.gif
görmem.

Aynı ben :)) Süperdi , teşekkürler :))

vay bigokyanus..sendemii teraziii
telkin niyetine oku vallay789

Bir akrep burcu olarak akreple ilgili yazılanlar beni hiç tatmin etmedi. :)

Teşekkürler.:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri