Bir arayış için ipucu..

bluegirlx

Dolphin
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
İnsanın birincil ihtiyacı nedirr..?

Beslenmek...

Güvende olmakk..

Cinsellik....

Şefkat...

Aile...

Para..

Birincil ihitiyacınız ne.. ben bazısı olsun bazısı olmasın demiyorum..biri olursa diğeri olmaz yada bunlardan hangisini tercih edersiniz demiyorumm..Hepsine ihtiyacımız var daaa.... Birincil ihtiyacınız nee..?

Fikirlererinizi paylaşırsanız çok sevinirim..12389girlhaha

Güvende olmak

Beslenme tabii ki yaşamımızı sürdürebilmemiz için en gerekli olan ihtiyacımız. Dolayısıyla en temeli bana göre bu. Yazdığın diğer seçenekler yaşamımızda olmasa da yine de yaşıyoruz bir şekilde.

Sevgiler. actionsmile

ben bazısı olsun bazısı olmasın demiyorum..biri olursa diğeri olmaz yada bunlardan hangisini tercih edersiniz demiyorumm..Hepsine ihtiyacımız var daaa.... Birincil ihtiyacınız nee..?
birincil ihtiyaç kişiden kişiye değişmiyor yani birincil ihtiyacımız hayatta kalmak öylemi ?

Bana göre güvende olmak. Şöyle düşünüyorum da;

Beslenmek... Zaten içgüdüsel bir şey yaşamını devam ettirebilmek için istesen de istemesen de yaptığın bir durum. Ne için? Yaşıyor olma durumunu güvende tutmak.

Cinsellik.... Cinsellik keza içgüdüsel. Ne için? Senden fazlasını üretip yaşıyor olmayı güvende tutmak.

Şefkat... Güvenin bir parçası.

Aile... Güvenin varoluşsal kaynağı.

Para.. Modern hayatın sürdürülebilmesi için gerekli teminat.

Her şey güvende olmaya dayanıyor. O yüzden benim için birincil ihtiyaç güvende olmak.

ben bazısı olsun bazısı olmasın demiyorum..biri olursa diğeri olmaz yada bunlardan hangisini tercih edersiniz demiyorumm..Hepsine ihtiyacımız var daaa.... Birincil ihtiyacınız nee..?
birincil ihtiyaç kişiden kişiye değişmiyor yani birincil ihtiyacımız hayatta kalmak öylemi ?

Beslenme dedim işte. Bana göre bu. Niye tekrar ediyoruz onu anlamadım. :DD

Bana da güvende olmak yada şefkat gibi geliyor. Temelde beslemekte bir tür inanç olabilir yani olmasa da olur...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri