Bipolar Bozuklukta dinlenebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wil

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben telkinleri 12 gundur dinliyorum ama annem endise ediyor bipolar bozuklugum oldugu icin,konuyu aydinlatabilirmisiniz?Yardima ihtiyacim var.Tesekkurler.

tabikide bişey olmaz , insanların bilinçaltına olumlu düşünceleri yerleştirmenin zararı olurmu hiç :) ama benim bildiğim binoural telkinleri sara epilepsi gibi hastalığı olanlar dinlemiyo , sadece okadar . sana bişey sormak istiyorum bipolar bozukluk hakkında , biraz anlatırmısın bende şüpheliyim bipolarmıyım diye ama anlayamıyorum

Bana bir test yapıldı bunun sonucunda bipolar olduğumu öğrendim.500 soruluk bir test.Ondan önce yanlış teşhisler de kondu ama önerim şikayetiniz büyükse (örneğin ben kriz geçirmiştim ilaç kullanmadan önce) bir psikiyatra danışmanız.Bipolar bozuklukta lityum tedavisi uygulanıyor.Bana şu ana kadar hiçbir doktor lityum vermedi,krizlerim tekrar etti ama son gittiğim doktor bunu yaptı sadece önerim lityumu araştırın ve kullanın.hpm2
Cevap için teşekkürlersapkal89

ya bişey dicem bende alsam bu lityum ilacından olurmu , en düşük mg dan alıyım kullanıyım , yani sonuçta lityum aldı diye ölmez insan. En azından gün içinde ikşdebirde değişen ruh halimi dengeler , bi mutlu bi depresif olluyorum hiç bizamanım bi zamanımı tutmuyo . WİLL sana mesaj attım bakarsan sevinirim :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri