bilincalti incelme gunlugum

firdevsi ala

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Adim nilgun
39 yasindayim.cocuklugum ve bekarken kilolu sevincli degildim.simdi ise sismanim sigrt56bu durum beni rahatsiz ediyorsadanim artik degismek incelmek istiyorum. blissy

Ben Ince ve zarif bir bayanim .bedenim saglikli ve uyum icindeyim

Diyete baslama gunu pazartesidir bende allahin izniyle incelme gunlugume baslayacam
Hadi bismillah
Rabbim utandirmasin

Selam..seni tanımıyorum ancak inanıyorum ki kilo verme sürecin istikrarlı çalışmayla ve Allahın izniyle olumlu sonuclanacak :)

Aselam nurkaan kardesim rabbim razi olsun senden
Bilmiyorum fakat ne yaptiysam kilo vermem cok olmadi
Simdi yediklerimi yazip azalticam
Birde bunu deniycem

Sabah 10:da
3dilim kepekli tost ekmegi
2zeytin domates salatalik sekersiz cay

Saat 13:00
Oglen corba ictim 2 dilim kavun yedim ac degildim

15:00 3 kurabiye sekersiz cay

17:00 nektari

18:30 corba taza fasulye 4 kasik
2 dilim ekmek

Ben de bugün jilian ile 30 günlük incelme programına başladım. Kilo sorunum yok ama gel sen de katıl bana kapışalım. :) 30 dk da iyi terletiyor. Beslenmeye dikkat edilirse kilo da verdiriyormuş.

http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

Sabah 1dilim ekmek salatalik domates 2zeytin sekersiz cay
Oglen 3 kofte ve bir yemek kasigi pilav bir dilim karpuz

2kilo verdim toplamda 6 etti erimeye devam ediyorum odemler gitcek anladin mi beynim :) :)

Odemlerin neseyle gitti ben saglikli ve cevigim hersey normal olmasi gerektigi hibi
Yuruyuslerime basladim sabah aksam yuruyorum
Sabah 20 dakika aksam 1 saat yuruyus yaptim

Kendi kendine olumlama yaparak ödemlerini mi yok ettin? Bunu yaparken frekans dinledin mi?

956khappy6Kac tane incelme gunlugum var haha yasasin ben gule gule yaglar
Kendimi seviyorum be yagirlhaha

murat ödem atmamda sanırım detoxun faydası oldu

suyun içine limon elma tarcın eekliyorum.
yağları eritiyo birde yürüyüş yapsam ekmek yemezsem daha iyi olacak
20 dakika yürüyorum
ideai kilom 80 nin altında
ideal yağ oranım
%20 bu kilo ininceye kadar yağlarımı yakıyorum

Bu aralar ac olmadigim halde yemek yiyorum.:(
Korkularim yuzunden kendimi koruyorum mu bilmiyorum
Kendime bu eziyet fazla

murat ödem atmamda sanırım detoxun faydası oldu

suyun içine limon elma tarcın eekliyorum.
yağları eritiyo birde yürüyüş yapsam ekmek yemezsem daha iyi olacak
20 dakika yürüyorum
ideai kilom 80 nin altında
ideal yağ oranım
%20 bu kilo ininceye kadar yağlarımı yakıyorum

limon tarcın ve elma..sıcak suya mı katılıyor..yoksa günlk normal içme suyunuzu mu bu şekilde yatınız..

aynı yaşlardayız sizinle..ben bekarım..hep tombuldum..bu yaşta gecmişe göre daha zayıfım ama yinede balık et tabir edilen cinstenim..ne hikmetse fazlalıklarım beni rahatsız etmiyorda bölgesel incelme peşindeyim bende.bana yeticek..

limonlu suyu özellikle sordum ,rejim yapamam ben..ne zaman yapmaya kalksam aşırı derecede daha cok yerim . normalde cok yiyen biri olmadıgım halde..

birde sporu hayatıma yerleştirebilseydim ..sorun kalmazdı.

Neden bilmiyorum fakat bardak bardak su icemiyorum siseden daha kolay iciyorum:)
Bardakla su icmeyi bilinc altim red ediyo
Cok su icemiyorum 1:30 lt sise suyu masaya koyup bu bitecek diye herkesi zorlarim
Bnm 500gram sisem 4 kere dolduruyorum yazin daha fazla oluyor su icmeyince bobrekler zarar goruyor
Sabahlari limonlu ilik su icemiyorum.sirke ililk su yag yakiyormus.sirke mide icin zararli
Bnde sirkemi kendim yapiyorum
500gr ictigim suya limon cubuk tarcin elma dilimi atiyorum
Suyu ictikce ilave ediyorum.
2 veya 3 gunde yenisini ile degistiriyorum.
Ayrica aksamlari yogurt kuru yapiyorum.
Karin bolgesindeki yaglari eritiyo

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri