Bilge'nin Günlüğü

Bugün pazar.

Herkes tatil yapıyor.

Hastalara tatil olmadığını sanıyordum ama Bilge ablamız da tatilde maşallah.

Umarım iyisindir.

Senden haber almayınca eksik kalıyoruz.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın

Bugün pazar.

Herkes tatil yapıyor.

Hastalara tatil olmadığını sanıyordum ama Bilge ablamız da tatilde maşallah.

Umarım iyisindir.

Senden haber almayınca eksik kalıyoruz.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın

Yok ne tatili ya :D Bu gün yogun bir tempoda bir sürü makineye giricem ve son kez epey bir ilaç alıcam son gecem herşey normalse yarın sabaha cıkıcam burdan :D

Bilge ablanız ? :D:D kendimi büyümüş hissettim biraz :D

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın

İnşallah Bigecim.

Yarın çıkacağına göre demek ki herşey yolunda seyrediyor.Bu da güzel haber.

Yat yat sıkılmışsındır.
Hastanelerimiz eskiden bize layık gördükleri durumdan şimdi artık çok çok iyi durumda ama ne olursa olsun hastahane işte.Yine de Allah eksikliğini göstermesin.

Bak sana şöyle içini açacak bir link göndereyim.İzmirli taylan bu ara face de dolaşıyor belki de dinlemişsindir. Abe emşerimdir beya.

Kalkıp odanın ortasında oynamaya kalkmıyasın.

Halini düşünebiliyormusun.
Bir elinde serum şişesi diğer elinde damar yolu açıcılar hortumlar,
karşında hemşire elinde derce oh.oh

Hadi biraz dinle sen.

Buradan izle
http://www.izlesene.com/video/muzik-ızmirli-taylan-cirrr-cingirdak-2008/319497

Parçayı indirmek için link
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 0.mp3

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki aramızdasın.

Slm,

Uzun süredir günlüğünü ihmal ettin senden hiç haber alamıyoruz.
Nerelerdesin neler yapıyorsun.Umarım sağlığın iyidir.

Kendine dikkat et.

Çoooooooook üzgünüm uzun zamandır yoktum biliyorum (:

Karavan merak etme artık iyiyim (:

Düştüm dikişlerim patladı fenalaştım hastaneye kaldırılmıştım sonra geldim ama internetim yoktu bir ara cevap yazmaya calıstım ama net düştü o sırada gönderememiş olmadı yani (:

İyiyim çoooooook iyiyim (:

Şimdi didimdeyim Aydın-didim

2 -3 güne Antalya'ya geçicem evde net var artık hep sizinleyim (:

Çoook öpüyorum . İyiki varsınız (:

İyi olmanaa çokkkkkkk sevindim , çok daha güzel haberlerini alacağım ben eminim. Sevgiyle kal emi, yüzünde tebessümü eksik etmeden... ;)

Etmem teşekkürler :D

Bu arada sanem dönmüşsün sanırım özlettin kendini nerdesin :D

Nasılsın Bilge'cim.. Tatil bitti ama ben ruhen halen tatil modundayım adapte olamıyorum birtürlü

Deniz, çakıl, güneş güzeldi

Kum yoktu çakıl vardı. Yüzmeyi de bilmiyorum cebelleştim durdum çakıllarla

Bu haftasonunu evde geçirince normal yaşamıma dönebilirim artık smileydance

"Sen niye geldin tatiline devam etseydin ya" diyen kimse olmayınca gerçeklerle yüzleşirim y789

Sevgimle

Bilgeciğim bir süre yoktum en son amelyat olacaktın orda kalmıştım günlüğüne.Aramızdasın seni yenilenmiş görmek ne güzel.Seni kıskandım valla sitemizin ilgi odağı olmuşsun.Hayatın tüm güzellikleri seninle olur inşallah.y789

Nasılsın Bilge'cim.. Tatil bitti ama ben ruhen halen tatil modundayım adapte olamıyorum birtürlü

Deniz, çakıl, güneş güzeldi

Kum yoktu çakıl vardı. Yüzmeyi de bilmiyorum cebelleştim durdum çakıllarla

Bu haftasonunu evde geçirince normal yaşamıma dönebilirim artık smileydance

"Sen niye geldin tatiline devam etseydin ya" diyen kimse olmayınca gerçeklerle yüzleşirim y789

Sevgimle
Çakıl ? Antalyamı ?

Ben daha tatil moduma giremedim dikişlerim var malum :D

İyiki varsın (:
Bilgeciğim bir süre yoktum en son amelyat olacaktın orda kalmıştım günlüğüne.Aramızdasın seni yenilenmiş görmek ne güzel.Seni kıskandım valla sitemizin ilgi odağı olmuşsun.Hayatın tüm güzellikleri seninle olur inşallah.y789
İnşallah canım (: Seninde dilerim.

Ne ilgi odagı ya cebelleşirken yanımda oldular o kadar (:

Oyyyyyyy Amaan antalya'm ne kadar sıcakmış :D özlemişim ama ya (: Size söyledimmi ? ben antalyadayım :D

Saneeem sana sordugum soruya cevap verr :D

Bu gün arkadaslarım gelicek film izlicez yupppii :D

canım canım

Konyaaltı plajındaydım ben ve orası kum değil çakıldı. deniz de çakıllıydı ve birden derinleştiği için ben ürkmüştüm birazy789
ileriye doğru yüzebilen arkadaşların dediğine göre akıntı da varmış..

canım canım

Konyaaltı plajındaydım ben ve orası kum değil çakıldı. deniz de çakıllıydı ve birden derinleştiği için ben ürkmüştüm birazy789
ileriye doğru yüzebilen arkadaşların dediğine göre akıntı da varmış..

Ben konyaaltında oturuyorum :D Hala burdaysan vaktin varsa bir kahve ısmarliyim sana (:

Not = Deniz cakıllıdır derindir ama akıntı falan yok (: yada ben burda dogdum büyüdüm ondan gelmiyor öyle bana :D

Birlikte kahve içmek çok güzel olurdu Bilge'cim ama pazar günü döndüm maalesef..Kısmet olurda tekrar gelirsem söz kahveni içerim coffe2

Saneeemm Sözünü unutma (: tender45

Bu gün Arkadaşlarımla cok güzel vakit gecirdim havuza girdiler bende ayaklarımı soktum :D

Sonra film izledik :D yemek yaptılar bana yemek yedik :D

Sonraa Ben elimi yaktım ütü yaparken reflekslerimmi bozuldu ne y789

Kendimi normal hissediyorum (: Herşey cok normal (: ama bundan dolayı mutlu hissediyorum kendimi (:

Her zaman derim yapıcak birşey yok (: Ne olursa olsun bu benim ben bu kadarım (: Değerimi yapabileceklerimi başardıklarımı ve sevdiklerimi biliyorum (:

Hepinizi seviyorumm İyiki varsınız (:

Not : Bu gün sigarayı bırakma telkinini indirdim (:

Notnot: Uzun zamandır telkinlerden bahsetmemişim (: Sürekli dinliyorum Ve onlarsız yaşamak zor Bana iyi geliyorlar (:

Sigarasız 2. günüm (: Bırakmadan önce sürekli ararım sanıyordum :D en son 2 gün önce içtim ve yıllardır hiç aksatmadan yemeklerden sonra veya sabahları akşam yatmadan önce içtiğim sigarayı hiç aramıyorum :D

Bazıları krize giriyor arıyor sigara ama nedense ben kafamda bitirdiğimden beri sigara aramıyorum :D bu kadar kolay olacagını tahmin etmemiştim :D

Neyse şimdiden birşey demiyim :D 19 gün var daha kesinleşmesine :D

Sigarayı bırakmamın 5. günü (: herşey normal ve sigara yok nedense hiç zorlanmıyorum :D cok sinirlendiğimde istiyor canım ama içmiyorum (:

Sigaradaki 8. gün Yılmak Yok ! :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri