İnşallah herşey güzel olucakÇok teşekkürler yanımda oldugunuz için
![]()
Zaten herşey çok güzel seninde önceki mesajında söylediğin gibi ve hep öyle kalacak. Geleceğe atma, hep gelecekte kalır derler ya
Tebrik ederim seni harikasın, nefis bir dönüşüm yaşıyorsun![]()
Mutluluğu yakaladın şimdi seninle birlikte .Hiçbirşeyi düşünmeden Mutluluğun tadını çıkar)))Güzel günler seninle birlikte olsun.İyi ki varsın
)))
Merhaba Bilge
Kısa sürede böylesi olumlu bir değişim yaşaman mutluluk verici ark5
Bu değişimin daim olması ve enerjinin azaldığı noktada elinden tutup seni yükseltmesi için bu cici meleği getirdim
canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi..
y789Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyorÖncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal.
Bu Gün Benim Dogum Günümmm![]()
nice yıllara actionsmileBu Gün Benim Dogum Günümmm![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.