bilen birisi bana yardım etsin lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sibel80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sibel80

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
öncelikle bu siteyi kurana teşekkur ederim.zayıflamak için telkinleri dinliyorum.subliminal mesajlara yabancı değilim.daha önce zayıflamayla ilgili hipnomeditasyon kasetim ile kilo vermiştim.hamilelikte kilo aldım.benim sorum şu.hem telkinleri hem kaseti dinlersem bana bir zararı olurmu. alk78

Ynt: bilen birisi bana yardım etsin lütfen

agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 88a 88a 88a 88aniye kimse cevap yazmıyor.atakan bey özellikle sizin yorumunuzu bekliyorum

selam sibel hanım. bu konuda bir iblgim yok ama yetkili
kişiler size bu konuda yardımcı olacaklardır

Merhaba Sibel hn
Telkinleri diğer kasetleriniz ile birlikte dinleyebilirsiniz.

not:
Son bir haftadir pc de teknik bir sorun yasiyorum.Bu nedenle sorulan bazi soruları ve mailleri yanitlayamadim.Neyse ki diğer moderator arkadaşlar ve deneyimli üyelerimiz forumda sorulan sorulara yanit vererek bu eksikliği hissettirmiyorlar.
Geriye donuk olarak yanitlayamadiğim tüm sorulara mutlaka yanıt vereceğim.

alakadar olup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

sibelcim merhabalar hoşgeldin yanımıza.. hismiley

kilo vermek hedefin olsada ilk başta suçluluk ve egoyu dinleyerek başla lütfen..
kendine güveni ilave ettikkten bir süre sonra kilo telkinini de eklersin..

bu arada metabolizman daha hızlı çalışmaya başlayacağı için kilo ile ilgili olarakta vücudunu hazırlamış olacaksın..

sevgiler.. actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil_dinleyebilirim-b10.0/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri