bigcinin günlügü :p benimde olsun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

bigci ' Alıntı:
bilmiyorum kısmet dinecekmi dinmeyecekmi tek iyi bildigim şey bunu zaman göstericek
her gün aglamakdan her gün sokakda el ele birilerini görünce derin bi hiçç cekmek den :'( bilmiyorum
hani derler ya hayata ne verirsen onu biçersin ben hayata ne verdim acaba bu acıyı yaşıyorum ?
bigci merhaba ya valla yazdıklarını görünce içim sızlıyor.herşeyi kadere bağlama derim,ne ekersen onu biçersin sözü de bunu doğruluyor.hayatta değiştiremeyeceğimiz şeyler vardır,mesela ailen,doğduğun yer ya da fiziksel özelliklerimizi biz belirleyemeyiz,tamam bunlar kader ,ama bunun dışında pek çok şeyi hayatımızda kendimiz belirleriz.yani senin şimdiki durumun kendi tercihin aslında yani ilişkin biteli ne kadar oldu bilmiyorum ama şöyle bi 2-3 ay geçmişse artık sirkelenmenin zamanı.ama eğer ondan gelen acının hazzını yaşıyorum dersen o zmn denicek çok bişey kalmaz.sen eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan,onu mümkün olduğunca az anmaya çalış ne biliyim aklına geldiğinde başka bi uğraşı bul,mesela arkadaşlarınla dışarı çık,ya da pc oyunu oyna falan,arabesk parçalar dinleyip içkiyle avunacağına .eğer kurtulmak istiyosan bunu yap.ayrıca sokakta el ele birilerini görünce iç çekmen gayet normal,belli yaşa gelmiş her insan ilişki yalamıyosa özenir buna.yani ne düşünürsün bilemiyorum ama eğer duygusal boşlukta varsa ,hepimiz sosyal yaşamın içindeyiz ,yeniden bi ilişkiye başlayabilirsin ,çok ince eleyip sık dokuma.çivi çiviyi sökebilir bazen.kendine iyi bak,melankolye kaptırma kendini,bi alıştın mı ,istesen de sonrasında o psikoljiden kendini kurtarman zor olur.şöyle bi sirkin.hayat güzel smiliyface

agl34 88a

selam günlük gene ben bigci umutsuz insan diyorum kendime artık :p
gene gecikdim günlük kusra bakma cankam her tanem her seyim melegim bebegim kankamla sirinemle msn de sohbete daldım

08 haziran 00 28

artık onu unuttum gibi bi şey hayatimdegisdi.com sayesinde ama tek bas bas kaldıgım zaman kendi kendime dusunuyorum onu dusunmeden duramıyorum dayanamıyorum beynimde tamamen bitti ama kalbimde bitiremiyorum
hani arkadaslar diyorya zaman zaman zaman zaman zaman unutmayı asla öretmez! bunu bilin arkadaslar sizde zaman sadece ve sadece alısmayı ögretir o yok o gitti lanet olsun oda sevgiside beni sevene merhaba sevmeyene elvedaa
bak su an mutluyum cok mutlu seyler yazmak geliyo içimden dayanamıyorum kalbim yerinden fırlıycak gibi saatlerdir cankamla konusuyorum o bana huzur veriyo partysmiley guitar iyiki hayatıma girdin cankam her tanem her seyim oldun bi anda
Hayatı öyle sevki hayat seni kıskansın... Sevdigini öyle sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostu olmayan utansın.. derler ya hani gercekden o benim her seyim dostu olmayan utansın allah herkeze onun gibi bi dost versin
yasamak istiyorsan bir umudun olmalı kalbin varsa bir sevdigin olmali sevdigin varsa yanlız senin olmalısana verilen en buyuk ceza mutluluk olmalı artık bi sevgilim yok benim istemiyorum oyle acı cekdircekse sevgili denen seyi :(

dostluk dediğin matematiksel olmalı üzüntüyü bölmeli,sewgiyi çarpmalı,geçmişi çıkarmalı,geleceği toplamalı,dostluk dediğin ya böyle olmalı yahiç olmamalı işte sirinemde oyle o dostu asdı her seyim resmen benim =)

iyiki varsın cantanem cankam hismiley smiliyface

benim canim cankim ark5,

senin günlügünde o aglama isaretlerini görünce yüregim nasil aci ile kivraniyor bilemezsin agl34

seni tanidigim günden beri ki cok olmadi ama yüregime koydum, orada sana ayri bir taht kurdum ve sen benim canim cankim oldun.. smiliyface

istiyorumki mutlu ol ve huzurlu ol, sadece beraber oldugumuz zamanlarda degil yalniz yani kendinle bas basa ikende aci ve hüzün cekme neseli56

üzülmeye basladigin anda hemen düzelsin duygularin neseli56

bu dünya o kadar kisaki, daha dün ne hemen bugün oldu ::)

ne olur bu kisa zaman zarfinda bu kisa dünyada o iyiligi o güzelligi o neseyi o mutlulugu hak eden kalbini, benligini, yüregini ve en önemlisi sevgini

acilara bogma ne olur bogma... y789

ne olur o kalbinde azicik banada yer varsa ve beni oraya koymus isen ve bana deger veriyorsan ne olur benim bulundum o kalbine üzüntüyü ve kederi

sokma y789

benim canim cankim, canimdanda ileri cankim kiss3 kiss3

SESSIZ ÖPTÜM NEFESINI SÖYLEYEMEDIM

su an bu parca caliyor cankim ark5, ne kadar güzel bir parca...

sen iyi oldukca ben cok iyi oluyorum cankim.. super

senin var olusun benim yasam sevincim oldu utananadam

umarim senin icinde ayni durum gecerlidir ve sende bu üzüntülerinden kurtulursun, sana cook dua ediyorum sen iyilik diye ne varsa dünyada hak

ediyorsun y789

sensiz sabah olmuyor... caliyor da bitisinde yazimim... ne olur hep iyi ol ve ne olur hep mutlu ol kiss3

selam günlük uzun zamandır ilk defa uykum var dedim ve yataga girdim uyudum insan mutlu oldugu zaman hiç bi gamı kederi olmadıgı zaman uyuyabiliyormus uykusu olmuyormus gercekden oyle imiş bende aynen oyle oldum uykum geldi ve uyudum kankama defalarca kez tsk etsem az onun sayesinde uyudum
mutluluga cok yaknım bunu hissediyorum artık o artk yok benim için az kaldı unutcam onuda artık üzmeyecegimde kendimi cünkü buna hakkım yok ben üzüldügüm zaman sevenlerimide uzuyorum bunu yapamam o yuzden bi baskasını üzemem

agl34 selam gunluk umutsuz adam serkan ben :o

09 haziran 2008 pazartesi 00 :00 saat su anda tam

b u gun tüm forum bana dusman kesildi uzamasın dedigim konu uzamaması kdar uzadı ve kalbimi kırdı canımı sıkdı üzdü beni :( bu konu üzerine daha fazla konusmuycam asıl sorunum hakkında bi kaç satır yazcam gne :(

duygularım yaralandı senin yüzünden bilseydim sevmezdim seni yürektennnnnnnnnnnnnn
askına kul köle oldum düşmedin dilimden genede yüregim gülmedi sevmedi sevda yönünden
aglasan sızlasann kime ne feyda elvet birgün pişman olup dönsen ne fayda bosunamı emek verdim herseyimsin dedin
lanet olsun askına ben seni sevdim lanet olsunnnnnnnnnnnnn
lanet olsun askınada ben seni sevdim 88a 88a 88a 88a 88a 88a
sen benimm ilklerimdin birtanem oldun sensizligi düşünmeden sana vuruldum ama bir bakdım ki güllerimi soldurdun
su yalancı dunyanda bir tek dogru buldun :(
ama bir bakdınki güllerimi soldurdunnnnn:(
aglasan sızlasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kime ne faydaaaaaaaaaaaaaa elvet bir gün pişman olup dönsen ne fayda !
bosunamı emek verdim her seyimsin dedim lanet olsun askınada ben seni sevdim :( aglasanda sızlasan ne faydaa
bee ne fayda
88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a

offf daha fazla yazamıycam goz lerimde yas kalmadı kan akacak artık :(

canim cankim ark5,

yine duygu yüklü yazmisin, yine kendini kaptirmisin sevginin verdigi acinin seline sadanim... ne anlasmistik???? hani aklina üzüntü geldiginde onun

karsiligi iyi olacak birsey düsünmiyecekmiydin??? senin bu halin beni de üzüyor, ne olur cabala, ne olur kendini kaptirma ve ne olur güclü ol, sen

cünkü iyilik olan ne varsa hak ediyorsun, bunu sende biliyorsun wink77

o temiz sevgi dolu kalbini ne olursun acilarla sikma, acilarla yarani desipte kanatma daha cok sadanim n9598

bu ara ben seni hic unuturmuyum canim cankim, msn´de görüstügümüzden buraya yazma geregi duymadim, fazlaca tepkilerden dolayi senin

dahada etkilenip üzülmemen icin yoksa kasitli birsey yok, degisen yok, cünkü benim canim canim canim cankimsin kiss3 kiss3

birde su üzüntünden kurtulsan daha da mutlu olacagim sevinecegim ama umudum ve ümidim var, sen basaracaksin, birgün günlügünün sonundaa

sevgili günlügüm artik bitti o aciyi cekmiyorum, cekmiyecegim ve kendime cektirtmiyecegim diyecegin günler de olacak s45apk art56art56

cünkü isteyen basarir amma bugün amma yarin ama mutlak basarir ve sende basaracaksin, cünkü senin kalbin ve yüregin gercekten cok temiz..

iyiki varsin canim cankim iyiki varsin, Rabbim tüm dertlerini bir an evvel alsin ve hep ve daima mutlu huzurlu ol kiss3

selam günlük mutlu ve umutlu bi gün zevk almıyorum diyodumya hayattan zevk alıyorum artık
beni düşünen birileri varmıs cunku ailem saten dusunuyo onlar olmadan asla ama arkadaslarım ablalarım varmıs
ve ben kendimi üzdükce onlarıda üzüyormussum bunlkarı yapmaya hakkım varmı diye soyle bi dusundum gozumu kapattım ve ailemi düşündüm annemi babamı o yaslı insanları 2. baharlarında üzmeye ne hakımvar ? bence hiç hakkım ykk
onlar için kendi mutlugum için iyi olacam onlar için dersem kendim için mutlu olmalıyım
ama benim mutlulugum saten onların mutlulugu ben mutlu olursam kendim için mutlu olursam dolayısıyla onlar için mutlu olmusda olmuyorum hayatıma bi ceki düzen versem iyi olacak 96

nihayet be çocuğum..oh be kuzum günlerdir bu sözleri bekledim senden...tepki olarak algılarsın diye bir şey yazamıyordum ama, seninle beraber üzülüyordum..çok şükür, bu arada canki'yede en büyük saygılı sevgiler.işte insanın cankisi olursa böyle olmalı... kiss3 daha güzel ve olumlu gelişmelerinide izlemek dileği ile..saygılı sevgiler

onu kafamda tamamn bitirdim sıra kalbimde kalbimde yavas yavas alısdı gibi ama üzülsem bile bunu sevdiklerime hissetdirmiycem cunku onları üzüyorum onları üzmeye hakkım yok :(

bad45
selam sevgili günlük cankam yok bu gün onu özledim yaw :(
ne ise 10 haziran 2008 saat 00:05

canım fena sıkıldı bi gn niyeyse hayat bos geliyo hala bana neyi bekliyorum bilmiyorum ama hani kuyunun dibine doru bi şey fırlatırsın o sey done done done boslukda savrulur bi zaman sonra kuynun dibine ulasır yaa aynben öyle işte bende bos bi kuyuyya atıldım ama dibinde huzur ve mutluk var :ğ ama dibine ne zaman ulasıcam ben şaşkın haaa dibini goruyorum dibde hissediyorum kendimi ama bence hala dibine ulasmadım kuyunun halaaa bi boslukda savruluyorum
ama artık üzülmeyecem üzülmeye hakkım yok sebebi ise ailem ve sevenlerim ben üzülürsem onlasrda üzülüyo onları üzmeye hakkım yok giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir
ben onu unuttum biti dedigi anda bitti haa belki o bana tekrar dönmek ister ama bosss hayat boss cok üzülücek belki kosa kosa döncek ama diyecem ona durrrrr dön geriye bakkk sen bana böle böle yaptın hadi şimdi yolun acık olsun bir tek dilegim var oda mutlu oll
ben onu unuttum ama beni üzen sadce hatıralarımız birlikde geçirdigimiz zamanlar kalbi,m yaralı artık bazı seylere kalbimi tamir etmeye calısıyorum yaramı sarmaya calısıyorum zamanla kalbimde alıscak buna ama ne zaman bilmiyorum blissy

sevgi yüreginizden eksik olmasın beni hiç yanlız bırakmayın olurmu dostlarım özelliklede can tanem her tanem cankam sen tamammı daha balık tutcaz senle

hayat boş anlamsız geliyodu bi zamanlar niye derdi herkez bana bende cevaplardım tüm dengelerimi onun üzerine kurdugumu söylerdim herkezin söyledigi sey aynı oldu seni seviyomuydu o ? hayır seven insan terk dermi hayırrr o zamannnn sevene merhabaa sevmeyene elvedaaa seni seveni sev sevmeyeni sevme canını sıkmaya deymez derdi herkez bende aynen oyle diyorum asla üzüldügüme bile deymiyo ama beni üzen sey hatıralar bir gün asklar bitiyo ama hatıralar kalıyo o hatıralar yokmu o hatıralar bein yiyip bitirende saten hep o hatıralar aklıma geldikce göz yaslarıma hakim olamıyorum :'(

selam canim cankim ark5,

cook gec oldu ben anca eve gelebildim ama sana yazmadan da cikmak istemedim ttli3

seni öyle kendime benimsemisim ki, senin iyi olma haberlerin gün icerinsdede aklima gelmiyor degil sung66

acaba bugün kendini biraz daha iyi hissediyormu? acaba bugün duygusallastiginda kendini frenleyebildimi? acaba bugün acaba bugün....

ama ben senin basaracagini cok iyi biliyorum, sende o güc, o samimiyet ve o istek var alk78

günlügünü okudugumda o kadar sevindimkii yani degisim var ve bu degisimde seninle olabilmek benim icin büyük bir onur, bu onuru bu güzel

haberi bana yasattigin icin ne kadar mutluyum bilemezsin art56art56

ailen icin sevdiklerin icin ve en önemlisi bu kadar aciyi ve kederi hak etmeyen kendin icin artik yavas yavas hayatini yoluna koymalisin s45apk

kendi günlügüme bile belki yazamiyacagim o kadar yogunum sabah artik 6:30 dan aksam 7´e kadar full calismam olacak 3 hafta boyunca bide

aile danismanliginida aksama birakacagim dan böyle gecelere kalabilecegim ama merak etme art56art56, iyiyim rahatim huzurluyum ve hic bir sikintim yok smiliyface

bugün tek hatirladigim bir bardak kahve ictigim khkh56

seni unuttugumu, seni yalniz biraktigimi sakin ama sakin hic düsünme canim cankim...

her zaman icin elimi elinde yüregimi yüreginde hisset kiss3

sevgi ve saygi ile kal kiss3

Serkan'cığım bir gün gelip kendine güleceksin bile şimdi yaraların çok yeni iyileşecekler ama bak sanalda olsa sana kaç kişi ne kadar destek verdi .Senin sıkıntılarını içime atmanı istemiyoruz biz sıkıntıdan kurtulmanı istiyoruz sen gelince siteye kendi hızını ve enerjinide getirdin biz senin hayatında olan diğer şeyleride bilmek isteriz .Sen yarışlarınıda anlat mesela gece ben uykusuzluk çektiğimde kitap okurum sende dene bakalım faydası olur .En çok okumaktan hoşlandığın roman türü nedir okonuda oku.Senin sayende bak sitede ne güzeller nehoş erkekler varmış gördükyoksa herkes kendini gizliyordu.İçine atma ama ağlamadan anlat.Birde hayatını başkalarının değilde kendi üstüne kurmaya çalış insanlar çekip gider ama sen hep kendinle kalırsın. alk78

bigci ' Alıntı:
hayat boş anlamsız geliyodu bi zamanlar niye derdi herkez bana bende cevaplardım tüm dengelerimi onun üzerine kurdugumu söylerdim herkezin söyledigi sey aynı oldu seni seviyomuydu o ? hayır seven insan terk dermi hayırrr o zamannnn sevene merhabaa sevmeyene elvedaaa seni seveni sev sevmeyeni sevme canını sıkmaya deymez derdi herkez bende aynen oyle diyorum asla üzüldügüme bile deymiyo ama beni üzen sey hatıralar bir gün asklar bitiyo ama hatıralar kalıyo o hatıralar yokmu o hatıralar bein yiyip bitirende saten hep o hatıralar aklıma geldikce göz yaslarıma hakim olamıyorum :'(

güzel kardeşim
ne güzel demişsin; hatıralar beni yiyip bitiriyo diye.haklısın zor bişeydir herhalde o sahnelerin ikide bir beyne üşüşmesi.
ama düşün o sahneler ikinize aitti, ikiniz oluşturdunuz o sahneleri.şimdi onlar sana acı veriyo.acaba o da senin gibi hatıraların acısını çekiyo mu? eğer hatıralar onun da canını acıtacak olsaydı, onların mazide kalmasına izin vermezdi. birlikte oluşturduğunuz hatıraların acısını tek başına çekiyosum şimdi. ama bunlar sadece senin değildi, ortaktı. o çekmiyosa acısını sen de artık kendini bu adanmışlıktan çıkarmaya çalış. o hatıralar sana bişiler öğretmek için hayatına girdiler,sen öğreneceğini öğren ve onları teşekkür ederek uğurla

selam sevgili günlügüm bu gün güzel geçmedi cantanem hertanem cankam cok yorgundu bu gece sabahlayamadık her halde ondan olsa gerek bir az hüzün lü idim dün gece eski resimlere bakdım gene eski yalan resimleri nede mutlu gozukuyoruz baskasına göstersem aaa ne kadar mutlu bi cift gözlerinizin içi gülüyo derdş 88a
dedimya üzülmemek için cabalıyorum ailemi ve sevenlerimi üzmeye hakkım yok
gene her gün dinledigim parçayı dinledim ve sabaha karsı bir az aglama krizine girdim agladım :( ben hala seviyorum galiba onu ama unutmaya calısıyorum 88a bu acı ya dinecek yada korkdugum sey hayatım son bulcak galiba bilmiyorum neler olacagını neler olacagını zaman göstercek hala seviyorum onu ama uzakdan ve dokunmadan
hani balıkların sevgisini bilirmisiniz siz ? birbirlerine dokumazlar hissedemezler ama birbirlerinin sevgisini kalplerinde hissederler . kalplerinin sıcaklıgı birbirlerini ısıtır
galiba bende hala azda olsa uzakdan seviyorum onu kitap konusuna gelince ablacıgım roman fazla okumam ama şiir kitaplarına aşinayımdır en son
nermin kılıç arslan gözlerine nikah kıyamam kitabını okudum bitmek üzere bi 2 siir kaldı

işte böle serpil [mustang] ablacıgım yarış demekle neyi kastettik anlayamadım
96

sevgilerle

Serkan arkadaşlarınla pazar günleri yarıştığınızı zannediyordum sen yazmıştınya yoksa ben mi yanlış anladım.?Şiir okuman çok hoş araya birde roman koysan mesela filim alırken ne türde flim alırsın otürde kitap al.Kitapta anlatılan duyguyu yakala umarım çok beyeneceksin. smiliyface

o yarıslar evet saten hayata baglayan tek sey beni o gibi ben ve benim gibi bazı fırlama arkadaslar
gölbasında kapatılmış daha sonra talihi yol olarak gözüken haritada bi otobanda kaçak legal kalkıs yarısları yapıyoruz her hafta pazar günü ögleden sonra
amac zevk eglence muhabbet ankara piyasasının araçlarının şöhreti
her hafta olur ama cohu zaman eglencesine zevkine arkadas arasında yapılan yarıslar abla bunlar
ama baze tuzumuz kaçıyo
deposuna . parasına hattaa ve hatta kontana kalkan bile gördüm AMA sikayet gelirse jandarma ve otoban polisleri basıyo :D benzinin bitene kadar kovalıyo
ve birde ivedik var ivedik 88 organize sanayi bölgesinin girişi burda genelde sanayinin araçları oluyo sanayideki ustalar kendi araçlarını deniyo genelde burda ilkindiye doru onlarda enkaya geciyo
ama biz bunları gormek istemiyoruz ankaraya pist yapmıyolar sonrada awelin biri bi yere cakınca gastelerde trafik canavarı oluyoz gecen hafta yan vermeye calısan bi bayan önce orta refuje çarpdı sonra ters takla attı 10 metre kadar sürüklendi ama burnu bile kanamadı :D

yapın ankaraya bi pist ondan sonra bize trafik canavarı diyin

en iyi resim hangisidir ? monaliza idi galiba demi
işte bu araçlarda yarıs dünyasının mona lizaları
motor güçleri modifiye edilerek artdırılmış yarıs için adeta yeniden yaratılmış güçlerine güç katılmış araçlar kendi aracım :P 3.8 sn de 0-100 e ulasıyo :D 2.7 lt motor hacmine sahip
orjinal katranı 240 max . suratı 252 ama ben orjinal ayarlarıyla oynadım bir az
katranı 260 yaptım max suratı ise 310 ile 320 arası :P

film ede gelince abla işte film filmsiz yaşayamam senelerdir tv izlemem reel hayattan korkuyorum tek tük arkadaslarım var onlarda sanayide mesleki arkadaslarım yaptıgım tek sey işden eve evden işe odam pcm ve dvd vcd lerim en son pusula filmini izledim hosuma gitti
tavsiye ederim
ask filmleri izlemem duygusal filmler aglatır beni aksiyon macera korku gerilim
doom felan tarzı seyler
hayattan zevk almaya calısıyorum dünya yı yasamaya calısıyorum dertlerimi bi nebzede unutuyorum bazen ama ben tek basına kaldıgım zaman su odamda gene aklım ona gidiyo

bigci ' Alıntı:
selam sevgili günlügüm bu gün güzel geçmedi cantanem hertanem cankam cok yorgundu bu gece sabahlayamadık her halde ondan olsa gerek bir az hüzün lü idim dün gece eski resimlere bakdım gene eski yalan resimleri nede mutlu gozukuyoruz baskasına göstersem aaa ne kadar mutlu bi cift gözlerinizin içi gülüyo derdş 88a
dedimya üzülmemek için cabalıyorum ailemi ve sevenlerimi üzmeye hakkım yok
gene her gün dinledigim parçayı dinledim ve sabaha karsı bir az aglama krizine girdim agladım :( ben hala seviyorum galiba onu ama unutmaya calısıyorum 88a bu acı ya dinecek yada korkdugum sey hayatım son bulcak galiba bilmiyorum neler olacagını neler olacagını zaman göstercek hala seviyorum onu ama uzakdan ve dokunmadan
hani balıkların sevgisini bilirmisiniz siz ? birbirlerine dokumazlar hissedemezler ama birbirlerinin sevgisini kalplerinde hissederler . kalplerinin sıcaklıgı birbirlerini ısıtır
galiba bende hala azda olsa uzakdan seviyorum onu kitap konusuna gelince ablacıgım roman fazla okumam ama şiir kitaplarına aşinayımdır en son
nermin kılıç arslan gözlerine nikah kıyamam kitabını okudum bitmek üzere bi 2 siir kaldı

işte böle serpil [mustang] ablacıgım yarış demekle neyi kastettik anlayamadım
96

sevgilerle

dostum sen hala resimleri yok etmediysen, hele hele onlara bakıp eskiden şöyleydilerle kendini doldurup sadece hafizandaki kayıtlarda kalmış, gerçekte şuanda olmayan hayallere yoğunlaşıp üzülüosan. sen canla başla üzülmeyi istiyosun, ve kendine bunu yapmak için bi çok işlemler yapıosun.. sonra da unutamıorum üzülüorum diosun.. resmen unutmamak için cabalıosun görmüomusun.. tam tersine çabalayacağına, üzülmek için ne yaparım der gibi kendini resmen programlıosun..
ben bişeye üzülmek istesem, senin yaptığını yapar, bi de hüzünlü parca dinlerdim.. hem de gecenin köründe de yaptıysam, mutluluktan ucuo olsam bile, ağlamaklı olmam bi kaç dakika bulmazdı... eminim aynısını sen yapıosun!!
sen kendi kendini üzüyosun.. hatta zorluosun.. bi takım işlemler yapıosun bu yola giriosun..
bunun farkında olmanı istedim..
ağacı kurt, insanı dert yer unutma..
bi gün sağlığından da olursan, pişman olma, kimseye de kızma, kendin dışında!.. iş işten geçmeden kendine çeki düzen ver.. bigün deme, bugün de ve silip at herşeyi.. ama herşeyi.. bugün ve yarın var olsun artık senin için.. dün yok, o sadece hafızandaki bi kayıt.. yarın için düşler kur ama yeni düşler, yepyeni olsun buna dikkat et.. hatırlamak için de zorlama kendini... zorluosan da lutfen bizimle paylaşma.. bizler de üzülüoruz.. belki de daha ziyade kızıyoruz kendi kendine yaptığın işkencelere..
bu akşam da kendini kuracak mısın.. gece olmasını bekleyecek, sonra arabesk ya da slow aşk parçalarını acacak, eline resimleri alacak ve içini parçalayan şarkılar eşliğinde sadece kafanda kayıt olan şeyleri düşünüp duracak mısın?? dur ben sana garanti vereyim.. bu akşam çok felaket ağlayacaksın...
umarım bu yapma ihtimalin olan basamakları farklı yapar,ters çevirirsin ve niye çok hüzünlenmediğine şaşarsın ve bi daha böyle yapmamaya gayret edip kısa zamanda bu üzüntülerinden kurtulursun...
kendine iyi bak kendi düşmanın kendin olma.. :))

magnetic haklı doğru söze ne denir..ben psikolog değilim ama bağımlı ilişkiler üretiyorsun. diye düşünüyorum ablam profesyonel yardım almayı düşündünmü..bence en azından bir kere git bir psokoloğu ziyaret et, o, sana bir şeyin yok hayalayaz halt etmiş desin..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri