Big Bang Deneyi Bir Kızın Hayatına Mal Oldu...

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Katılım
26 Mart 2008
Mesajlar
1,682
Reaksiyon puanı
43
Puanları
0


70401.jpg


Yüzyılın deneyi dünyanın sonunu mu getirecek. Deney haberini izleyen genç kız kendini kaybetti ve..
Avrupa Nükleer Araştırma Merkezinde (CERN) çalıştırılan parçacık hızlandırıcısının kıyamet alameti olduğuna inanan Hintli genç kız intihar etti.

Yerel gazetelerin haberine göre, Madya Pradeş eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Çayya Lal adlı genç kız, Tv programlarında CERN’de yapılacak deneyin dünyanın sonunu getireceği şeklindeki yorumları izledikten sonra hap içerek hayatına son verdi.

Bir gazeteye konuşan baba, “Kızım, televizyonlarda söylendiği gibi kıyametin yaklaşıp yaklaşmadığını sorup duruyordu. Böyle şeyler düşünmemesini istedim, felaketten korkmaması gerektiğini söyledim ama nafile...” dedi.

Dünyanın en büyük parçacık hızlandırıcısı dün çalıştırılmış ve ilk proton huzmesi dairevi yeraltı tüneline gönderilmişti. Aksi istikamette gönderilecek ikinci huzme, henüz belli olmayan bir tarihte tünele gönderilerek protonlar çarpıştırılacak ve maddenin sırları aydınlatılmaya çalışılacak.
 
şu televizyon ve gaztelerdeki haberlere de el atmak gerekiyo galiba.Herşeyin en kötü senaryosunu önümüze koyuyalar.Haber izlemekten korkar hale gldim ya.
 
ben artık seyretmiyorum (5 aydır )açıp da seyrettiğim bir haber yok...mecbur evdekiler açınca görüyorum...yeter gerçekten bu medya herşeyi çok abartıyor...
 
Sonucta kiyametten korkmak aslinda olumden korkmaktir. Dolayisiyla kiyamet korkusuyula kendisini olduren insanin akli dengesinde bir bozukluk olmasi gerek.
TV-ye avrupalilar "aptal kutusu" diyorlarmis. Ilginc. Aslinda televizyon insanlara gercekten uzak sanal bir dunya sunuyor ve hayatta aradigini bulamayan milyonlar tv-den medet umar hale gelmis maalesef. Eski bir "tv-zede" olarak o insanlari cok iyi anliyorum. Ama o durumdan kurtulmak icin bir az gayret etmek gerek. Telkinlerden mi ne artik tv-yi pek izlemiyorum. Sevgilerle Elgun
 
çok saçma r etmesi bayağı etkilenmiş zaten onun için kıyamet kopmuş her insanın kıyameti kendine komarmış derler ya buda onun gibi
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst