Beyniniz Kaç Yaşında?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cicek1973
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beynimi bilmeme ama gözümün bozuk olduğu kesinleşti:)

Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA

arkadaşlar beyninizin kaç yaşında olduğunu merak ediomusunz ? şmdi size bi site vericem ordan öğreneblrsnz, yapmanız gereknler şunlar;
1- start' a basın.
2- 3/2/1' i bekle.
3- ekranda Rakamların Yerlerini EZBERLE, en küçükten başlayarak en BÜyüğe doğru yuvarlakları tıkla.
4- Oyunun sonunda bilgisayar sna beyninin kaç yaşında olduğunu söleyecek sabret. =)
5- TIKLAYIN >>> ??????01 ???????

BN ilk yaptığım teste çıkan sonucu yazıorum 31 =)))

2.defa test ettim 20 çıktı =)) ilki biraz anlamadan oldu =))

arkadaşlar beyninizin kaç yaşında olduğunu merak ediomusunz ? şmdi size bi site vericem ordan öğreneblrsnz, yapmanız gereknler şunlar;
1- start' a basın.
2- 3/2/1' i bekle.
3- ekranda Rakamların Yerlerini EZBERLE, en küçükten başlayarak en BÜyüğe doğru yuvarlakları tıkla.
4- Oyunun sonunda bilgisayar sna beyninin kaç yaşında olduğunu söleyecek sabret. =)
5- TIKLAYIN >>> ??????01 ???????

BN ilk yaptığım teste çıkan sonucu yazıorum 31 =)))

enteresanmış 33 çıktı

daha önce de 33 çıkmış, yaşım 28

26 mıı!! eeee, ben gideyim o zamann khkh56khkh56khkh56 süpermiş music45

20 bu arada en 12 yaşındayım

hahaha ben 30 yaşında falan zannediyodum yani olgun duruyosun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri