beynimi nasıl kullanırım

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

gülşengül

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
beyin gücü tam anlamıyla kullanamıyorum ama beyin gücüne inanıyorum dahada geliştirmek istiyorum bu konuda yardımınızı istiyorum çünkü buna ihtiyacım var hayatta her şeyi kendim tek başıma başardım kendime inanıyorum ne istedimse başardım ama mutsuzum hep engeller çıkıyo yoluma bu engelleri aşmaktan çok yoruldum beyin gücü tekniklerini öğrenmek istiyorum

beyin gücü tam anlamıyla kullanamıyorum ama beyin gücüne inanıyorum dahada geliştirmek istiyorum bu konuda yardımınızı istiyorum çünkü buna ihtiyacım var hayatta her şeyi kendim tek başıma başardım kendime inanıyorum ne istedimse başardım ama mutsuzum hep engeller çıkıyo yoluma bu engelleri aşmaktan çok yoruldum beyin gücü tekniklerini öğrenmek istiyorum
Merhaba
Öyleyse tam yerine geldiniz.Telkinleri dinlemekle başlayabilirsiniz.actionsmile

merhaba ciktigim bu yolda kendimi burda buldum

merhaba....

belki o seni olumsuzluklara sürükleyen benliğini ,mutlu ve güçlü benliğinden daha çok seviyorsundur...

ne dersin?....:)

bence dert etme ...benim de ara sıra o benliğimi seveceğim oluyor:(

gülşen gül slm beyin gücüne inanmak varlıgına inanmak senin üstünlügünü gösteriyor dünyadaki en güçlü iletşim beyindedir burda yapacagın en güzel düşüncelerini her zaman olumlu tutmak korktugun istemedigin seylerin yerine hemen hiç düşünmeden korkmadıgın istedigin seyleri düşünmeyi ögrendiginde ve her ne istiyosan güçlü kendine güvenir sekilde yüksek sesle söylediginde beyin gücünü sana gösterecektir sadece büyük düşün saygılarımla mehmet mumcu

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri