benden güzeli varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wauw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wauw

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merbalar yeni üyeyim ve sitenizi dolaş dolaş bitiremedimy789 2-3 gündür suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum ayriyeten uzun zamandırda kendim olumlama yapıyorum(mutluyum,huzurluyum,sağlıklıyım,bolluk içindeyim)ama 2 gündür gidip gelip aynaya bakıyorum kendimi çok güzel görüyorum nasıl anlatayım istemdışı bir bakıyorum ayna karşısındayım sanki dünyanın en güzel bayanıyım ne oluyor bana yaaacilgin897

Waaauuuwwwww süpermiş bu :) tadını çıkarsuperxy

özgüven patlaması yaşıyosun galiba hani eski türk filmlerinde vardı bu sahne. Köylü kızı kocası beğenmez, onu değiştirirler. Hoca tutarlar önce dik yürüme öğrenilir sonra aynaya bakarak şöyle söyler " Beeeennn dünyanın en gözel karısıyam " Aklıma o sahne geldi benim bir an :)) 8977

aynı şeyleri ben de yaşıyorum zamann zaman. aynanın karşısına geçip yanaklarımı sıkarken buluyorum kendimi ve harika bir enerji yüklemesi oluyo üzerimde :D bu senin kendini sevmeye başladığını gösterir ve inan bana bu tarz davranış değişimleri çok daha güzel günlerin habercisi olabilir,ne mutlu sana k8908

yorumlarınız için teşekkürler,bir teşekkürde(unuttuğum) site yönetimi ve üye arkadaşlar çok aydınlatıcı bilgiler paylaştığınız için size mutlu huzurlu sağlıklı olmanızı seçiyorum

güzel bakan güzel görür.. sizin gibi güzel insanlarla aynı alanı paylaşmak da beni ve birçok arkadaşımı mutlu ve umutlu kılıyor..:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri