Benden de Merhaba!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan L_E_A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

L_E_A

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Benden de KOÇAMAAAN MERHABA!
Merhaba demek, ne kadar güzel oluyor! Çok güzel enerji var bu kelimede!Merhaba!
Sizleri selamlamak, Dünyayı, Evreni! Hepinizi selamlıyorum ve sevgiyle kucaklıyorum!

Ynt: Benden de Merhaba!

154714glitter1wm.gif

merhaba lea bu ne güzel enerji..hoşgeldin aramıza..safalar getirdin..bende seni sevgiyle kucaklıyorum..merhaba

kelimelein gücünün farkında olarak onları kullanmak gerçekten de çok anlamlı.. thumbsanim

içten merhaban için kucak dolusu sevgiler.. hoşgeldin yanımıza.. ark5

bizlerde seni selamlıyor ve yanımızda olduğun için sevgilerimizi sana sunuyoruz.. actionsmile

fairytropfen1adn7.gif
bird51pa5.gif

merhaba L_E_A ark5
ben de seni sevgiyle kucaklıyorum,aramıza hoşgeldin. kiss3

L_E_A hoşgeldin sefalar getiridn bende senin gibi daha çiceği burnunda bir üyeyim hepimiz sitenin yararlarını bol bol görürüz umarım...

hoşgeldin sevgi dolu yüreginle sefalar getirdin

sevgiyle kal wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri