Bende Telkin Mp3 ü Yapmak İstiyorum!!!!

wagh

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de kendi telkini mi yapmak istiyorum.Bana bu işi tüm ayrıntılarıyla anlatacak iyi bilen biri var mı acaba?Elimde subliminal recovery system 9.0 programı var.Lütfen yardım edinn!!!ağla2

Niye kimse cevap vermiyor?

ama daha yenı yazdınız herhalde. yenı gordum kızmayın:) gordum gormesıne de bılmıyorum kı nasıl yapılıyor. baslamıssınız getırın devamını. oncelıkle hangı konuda hazırlıyorsunuz telkını ona karar verın. metnı yazın sonra da. atakan sonmez melda tuncel ın sundugu yasam mımarı programında bahsedıyordu bu konudan. sıtede var program. bı ızleyın. yardımcı olabılır. ne guzel ya bunu dusunmenız ve bunun ıcın heveslı olmanız. sızı takıp edıcem. cooook kolay gelsınblissy

telkininizi seslendirip kolayca windows movie makerden yapabilirsiniz.

Cevap yazdığınız için teşekkürler arkadaşlar.Ben zaten telkin metnini kendim yazmıyacağım.Biliyorsunuz zararlı olabilir.Benim tek merak ettiğim şey atakan bey ritmotrans tekniğini nasıl uyguluyor.Nasıl okuyor metinleri.Hangi programla kaydediyor.Telkinlerin desibeli ne olmalı gibi ayrıntılar.Sadece bunu merak ediyorum.Kendim hazırlamak istiorum.

Subliminal encoder cihazlar var. Daha iyi şekilde o cihazlarla telkin yapmak mümkün. Ama bir az amatörce Nero, Soundforge gibi programlarla da yapmak mümkün. İnternette yalnız subliminal telkin yapmak için programlar da satılıyor. Ritmotrance anladığım kadarıyla metni inişli-çıkışlı okuma. Bilinçaltının daha çok algılamasını istediğimiz sözleri ve ya cümleleri vurgulu ve daha yüksek sesle söyleme yöntemi. Yani bence monoton afformasyon kullanılan telkinlerden farkı bu. Ama tabii Atakan bey bu işi daha iyi bildiği için daha doğru cevap vere bilir.

Subliminal encoder cihazlar var. Daha iyi şekilde o cihazlarla telkin yapmak mümkün. Ama bir az amatörce Nero, Soundforge gibi programlarla da yapmak mümkün. İnternette yalnız subliminal telkin yapmak için programlar da satılıyor. Ritmotrance anladığım kadarıyla metni inişli-çıkışlı okuma. Bilinçaltının daha çok algılamasını istediğimiz sözleri ve ya cümleleri vurgulu ve daha yüksek sesle söyleme yöntemi. Yani bence monoton afformasyon kullanılan telkinlerden farkı bu. Ama tabii Atakan bey bu işi daha iyi bildiği için daha doğru cevap vere bilir.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim...

mrb arkadaşım ben de indirmek istiyorum subliminal recovery system 9.0 programını bana yardımcı olurmusun...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri