- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: bende geldim hadi bakalım
Evettt şu zorlu sınavıma kaldı 4 gün girsemde kurtulsam modundayım.Evde oturmaktan resmen gına gelmiş durumda 789569 Bu haftadan sonra hemen iş aramaya koyulucam.Çekim yasası işe yararda istediğim işi çekersem süper olur sevincli Zaten herkes bana iş bulmaya meraklı ama bana o lanet işi bulduktan sonra hepsi pek sus pus 44 Sonucun yine aynı olmaması için artık karışmıyorlar kararlarıma.Aslında son işyerimden gerçekten nefret etmiştim ama orası bile bana bir arkadaş kazandırdı.Eee sonra bir daha böyle yerlerde çalışmamam gerektiğinide gösterdi.Sevgilerimi yolluyorum efenim bana kazandırdıkları tecrübelerden dolayı 44
Kilo durumumla başım dertte hala.Bir kilo almışım az daha kafayı sıyırıcaktım 789569 Hemen kendimi yatıştırıp olayı ele aldım şekeri azalttım unlu mamüllerden de az tüketiyorum.Bu haftadan sonra düzene girer beslenme durumum sanırım.
Kilo durumumla başım dertte hala.Bir kilo almışım az daha kafayı sıyırıcaktım 789569 Hemen kendimi yatıştırıp olayı ele aldım şekeri azalttım unlu mamüllerden de az tüketiyorum.Bu haftadan sonra düzene girer beslenme durumum sanırım.