Sanırım ben de en yakın zamanda bu taşlardan bulmalıyım.
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
yok insanlarin kafasini yarmada ise yariyokhkh56denize sallarken mi geçiyo stresin![]()
ben kristal kuvars kullanıyorum, oldukça etkilikullandıktan sonra birkaç dakika akan suyun altında bekletiyorum , arkasından güneşte bekletiyorum.fakat kuvarsın yanında ametist bulunursa tüm bu temizleme ve şarj etme işlemine gerek yokmuş... sevgiler...
tekrar merhabal swetlifekristal kuvarsın etkilerinden bahseder misin acaba?)
ben ametist kolye taktım ancak beni çok rahatsız etti..
rahatlatacağı yerde beni daha telaşlı..daha yerinde durmaz ve stresli havaya soktu...
ayrıca yastığın altına koyup uyuyunca kabuslar gördürdü...
zaten bu taşın hiperaktiflere ve ağır psikolojik sorunu olanlara iyi gelmediğini falan okumuştum
demekki ya ben hiperaktifim yada ağır psikolojik sorunluyum...öyle anlaşılıyor..
ametist kesinlikle benim taşım değil..
Sanırım taşını kullanmadan önce negatifliğinden arındırman gerekşiyordu.Çünkü negatifliğinen arındırılmamış amatis taşı tersine negatif enerjiyi yayarmış.belki senin taş sen kullanmaya başlamadan önce fazlasıyla negatşf enerji çekmişti bile.
merhaba;ben taş kullanıyorum,dumanlı kuvars,ametist,aytaşı,krizopraz,sedef,aventurin ayyy diğerlerinin ismini unuttumblooktaşlara sizden başka kimsenin dokunmaması gerekiyor,o kişinin negatifliğini aalıyor çünkü,ve günde birkaç saat güneş gören bi yerde suda bırakılması gerekiyo ,negatifliği alması için,benim kullandığım taşlar bileklik şeklinde ve bazıları kullandıkça kararıyo,negatifliği aldıkça yani,bu konuda uzman olan birisinden yardım almanız lazım,piyasada gerçek taş bulmak çok zor çünkü,çoğu çin malı incik boncuk,uzman kişi sizin özelliğinize göre size uygun taşları veriyor,mesela uyku probleminiz varsa ametist ama bununda kullanım zamanları ve miktarı önemli,uzman birisini tavsiye etmemi isterseniz özel mesaj atabilirsinizsmil56doğal taş kullanan arkadaşlar var mı etkisini gören?![]()
valla banada kafamı vuracak taşlar lazım hangisini kullansamsmil56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.