- Reaksiyon puanı
- 0
Ben geçen sene liseden mezun oldum. Lys'den iyi bir puan almama , baya bir bölüm tutturmama rağmen tercih yapmadım. Çünkü; Türkçe öğretmenliği istiyorum. Hem de yıllardır. 6. sınıftan beri tek hayalim diyebilirim. Yıllardır Türkçe öğretmeni olmanın hayalini kuruyorum. Ama malum ülkemizde atama sorunu var. Bu sene sıkı çalışıyorum ve kazanacağıma inanıyorum. Geçen sene Ygs'de okulda birinci olmuştum ama Lys'ye hiç çalışmadığım için olmadı. Bu aralar kafam çok karışık. Bir yanda yıllardır hayalini kurduğum meslek var bir yandan da gerçekler.. Okuduktan sonra atanamamaktan çok korkuyorum. Ki 4 sene sonra mezun olduğumu düşünürsek, o 4 sene içerisinde mezun olan binelrce öğretmen daha olacak.. Off ne yapacağım kafam çok karıştı. Başka bir bölüm okursam da mutsuz olacağım .. Ben yine Türkçe öğretmenliği için çalışıp olmadı 2 senelikte açıktan bir yer mi okusam diyorum.. Yoksa öğretmenliğe hiç bulaşmasam mı ? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Biraz uzun oldu ama benim için çok önemli.. Güzel fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
)
Biraz uzun oldu ama benim için çok önemli.. Güzel fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim