mutluymus gibi hareket et bir müddet sonra alisiyosunmutluluk telkinini günlerdir dinliyorum bazı arkadaşlar hemen etkisini gördüklerini söylediler ama ama ben hala bir etkisini göremiyorum![]()
Ego ve suçluluk telkinlerini dinlediniz mi?
mutluymus gibi hareket et bir müddet sonra alisiyosun
eski halinden eser kalmiyo..
Ortalama 70-80 saat kadar dinlemeniz gerekiyor. Ancak kimisi ilk seferde etkisini görüyor kimisinde ise bu süreç daha uzun olabiliyor. Günlerdir demişsiniz. Çok uzun bir zamandır dinlemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Dinlemeye devam edin.
Sevgilerimle. sapkal89
suçluluk ve egoyu 1 hafta günde 7-8 saat kadar dinledim ve onunla ilgili etkiler gördüm ve nerdeyse 5 gündür de mutluluğu da ekleyim hepsii birlikte dinliyorum..
kimi arkadaşlar mutluluk telkininin bu kadar kısa sürede etki edeceğini ummazdım demiş hatta bir çoğu...ama ben de kıpırtı bile olmadı![]()
evet bazı şeyleri oluruna bırakamıyorumhep birşeyleri kontrol etme isteği var içimde hiçbirşeyi serbest bırakamıyorum ve bu yüzden de geriliyorum galiba.. bir de ne kadar planlarsan planla kontrol edersen et hiç planladığım gibi olmuyor
içimde bir hevessizlik bir mutsuzluk zevk alamamazlık.. umarım geçici bir durumdur
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.