Ben de sorunlarımı bırakıyorum ve kendim olmayı seçiyorum :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
çok teşekkür ediyorummm sizlerii seviyorummmm:)süper bir başlık bundan daha iyisi olamazzz
çook sevindim işe kendini sevmekle başladığın için kolay gelsin gelişmeleri takip ederiz artık :)blissy

sizin sayenizde kendime inancım artıyor teşekkürler sudemcim paylaşımların için güsel yüreğin için

eee tescilden vaz mı geçtik arkadaşlarım?

e vatan sağolsun o halde...actionsmile

günaydınnnlar herkeseeee güselll bir günün başlangıcından yeniden doğuşaaa

kendimi çok boşlukta ve gergin hissediyorum olmuyor bişeyler düzelmiyor neden neden

nası ihtiyacı varmış hastalıklı arızalı yaşarak mı değişik bakış açısı

yetkili arkadaşlar burda eleştirlimeye gelmedim yargılanmayada mümkünse tamammen silin içten gelerek kendimi yaşantımı açtım ama bu tür yargılanmalarla karşılaşıyorum paylaşımlarını silerseniz sevinirim

iyileşmek için yılmak yok genç arkadaşım.daha yolun başındasın senin direnip güçlenmen için siyaha biraz üzerine geliyor.sen iyi olmaya niyet ettin.başladı çekim yasası.dağılma hemen.çalışmalarına devam bilgiler o kadar çok ki okumakla bitmiyor...

yetkili arkadaşlar burda eleştirlimeye gelmedim yargılanmayada mümkünse tamammen silin içten gelerek kendimi yaşantımı açtım ama bu tür yargılanmalarla karşılaşıyorum paylaşımlarını silerseniz sevinirim

Sevgili realbluesky cevap vermeden geçemedimy789paylaşımları silmek çözüm getirmiyor canım..hayatımızın her döneminde bu şekilde yargılamalarla karşılaşabiliyoruz hepimiz..

ama bu gibi durumlarda şöyle bir durup düşünelim..

nasıl bir durum içerisindeyiz?

benim hangi inançlarım bana bu durumu yaşatıyor?

hangi korkum bunu benim önüme sundu?

Gibi soruları kendimize soralım ve çekirdek inancımızı bulalım.sonra bunun üzürinde çalışma yapalım farkettiğimiz andan itibaren bile çözülmeye başlar.hiç bir zaman kaçmak silmek görmezden gelmek çözüm üretmez.

Biz farketmedikçe bu duygu ve inançlarımız böylesi durumları bizim karşımıza çıkartır.Her zaman soruna değil çözüme odaklanmalıyız(sevgili shamanic kulakların çınlasıny789)
sevgiler..

iyileşmek için yılmak yok genç arkadaşım.daha yolun başındasın senin direnip güçlenmen için siyaha biraz üzerine geliyor.sen iyi olmaya niyet ettin.başladı çekim yasası.dağılma hemen.çalışmalarına devam bilgiler o kadar çok ki okumakla bitmiyor...

ben değildim o...

yok farkettim bir yanlışlık olduğunu, o yüzden düzelteyim dedim...estağfirullah, özüre gerek yok...

Siyahça seni şimdi anladım.Her an ifitiraya kurban gidebiliyorsun.Şaka şaka olur böle şeyler.Güldürmek istedim seni:):)

çok alem oldu yaww..siyahçaa uzulmeeee sen bızım herşeyımıssın:P

yoo.ne yangını ne körüğü....alakam bıle yok arac secmem benn dırek yaparım da ortada olay yok sanırım yaşlılıktan osla gerek karıştırdınız:D neyse işin şakası tabii..yoo o kadarda yaşlı değilsiniz en azındna ben daha yaşlıyım:P

en güsel cvp sessiz kalmakmış sudemcim teşklr varlığın için boşverin sizde ben boşverdim inanın ben kendimi daha çok sevmeye başladım böle tepkiler görünce demek ki kendime güvenim tammış ki açık açık sorunumu dile getirmişim evet bnm böyle bir sorunum var ama diğer yaşantım mükemmel beni eleştiren insanlardan belki daha büyük başatırılar elde etmişimdir altımda 70 kişiye yöneticilik yapıyorum iş kariyerim çok iyi acaba beni eleştirenler hangi çizgedeler ben burda sadece zayıf yönümü çizdim size acaba sizlerin bnm gibi başarılı çizginiz var mı ayakları üzerinde duran başarılı bir işkadınıyım sonuçta

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri