Ben de geldimm

agurcan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katıldım bu siteyi tesadüfen buldum aslında tesadüflere de inanmam ya neyse ben hayatımı deiştirmeye yaklaşık 2 ay önce karar verdim ve 2 ayda büyük ilerleme kaydettim. En büyük özelliğim olan karamsarlıktan kurtuldum çook mutluyum daha da güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum herkese kolay gelsin

Ynt: Ben de geldimm

aramıza hg dostum hos paylasımlar aradıgın her sey bi sitede var ;)

merhabalar

hoş geldiniz yanımıza vien1
mutlu paylaşımlar hismiley

merhabalar agurcan..
dalgic_1__1_.gif

yanımıza hoşgeldin...

telkinleri dinlerken; değişim ve gelişim aşamalarından bizleri haberdar erdersen mutlu oluruz.. thumbsanim

sevgiler.. actionsmile

Merhaba agurcan.
Hoşgeldin yanımıza. vien1
Güzel paylaşımlar.

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri