bazı şeyler nasıl değişir

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ümmit

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
mrb en yakın arkadaşıma çok yüklü bir para çıktı çok sevindim ama hani var ya kıskançlık değil garip bir duygu benim de hayatım değişsin istiyorum ama nasıl

buraya geldiysen bilki değişti inan deyişiyo bende yeniyim ama değişimleri görüyorum daha iyileride zamanla sabırla olacak hoş geldin

bende daha dün üye oldum ve yaklaşık 7 saattir dinliyorum..değişimlerii bekliyorum.. inşallah kurutulacağım bu korkulardan,karamsarlıktan ve kendime olan güvensizlikten ..

Allah gönlüne göre versin hepinizin

mrb en yakın arkadaşıma çok yüklü bir para çıktı çok sevindim ama hani var ya kıskançlık değil garip bir duygu benim de hayatım değişsin istiyorum ama nasıl

Merhaba sevgili Ümmit

Arkadaşına para çıkması belkide senin değişim zamanın gelmesini farketmen için olabilir.

Ne mutluki sende farketmişsin.Parayı hayatına çekebilmen için parayla ilgili bilinçaltı kalıplarınla çalışmaya başlaman gerekiyor.

Biliyoruzki eski olumsuz kalıplar bizim şuandaki hayatımızı yaratıyor bundan dolayı eski düşünce kalıplarımızı inançlarımızı farketmeyle başlayıp yerine yenilerini koyup hayatımızı değiştirelim.

Sana naçizane tavsiyem telkinleri muntazam bir şekilde dinlemen olumlamalarını yapman ve her karşılaştığın olumsuz durum ve düşüncene sahip çıkarak onun bizim kendi imalatımız olduğunu kabul ederek egoyla çatışmaya girmeden anlaşmamız gerekiyor.

Parayla ilgili inançlarında egona karşı savaşma sana direnecektir tüm düşünce ve durumlarını kendin yarattığının farkında olarak hayatında herşeyin yeniden mutlu huzurlu bol ve bereketli olmasını diliyorum.

sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri