Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bad45kendimi kötü hissediyorum hep başkaları buna sebep oluyor
y789Sevgili başkası iyi olmayı istiyormusun?değişmeyi mutlu olmayı seç...o zaman başkası olmazsın, kendin olursun... şu nickin dahi değişir .... hani guitarTarkan'ın şarkısı gibi Başkası olma kendin olguitar Böyle çok daha mutlu olursun...Bizi yaratan ALLAH ımızda bizden istediği bu...özümüzü bulmak için değişmemiz gerekiyor...Ben de senin gibi hep hatayı başkalarında aradım...partysmiley sorumluluğu atarak kurtulacağımı sandım...mutsuzluğumun nedenini başkalarına yükledim.bu siteye girince öğrendim.meğer sorumluluğu alınca dunk56değişmenin gücü bendeymiş.12389 ayrıca seni mutsuz eden insanların canını sıkmasına izin vermezsen hiç kimse seni üzemez. Bizi mutsuz etmelerinin nedenide çözümü de bizim içimizdeymiş.... içimizde barındırdığımız negatif duygularmış.Bu seni üzen kişi için : Benim o kişi ile probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm.lütfen beni bağışla özür dilerim. diyerek arınıyoruz.önce kendimizi affederek.sonra başkalarını...yaradanıma ruhuma güvenip, beni dünyaya getirdiği için seni seviyorum... bana kendi özelliklerinide uyumladığı için ve çok özel bir varlık olarak bütün dileklerimi yerine getirdiği için Teşekkür ederim y789diyerek arınmayla başlayabilirsin...bad45kendimi kötü hissediyorum hep başkaları buna sebep oluyor
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.