Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

Çok teşekkür ederim .bu arada bir şey sormak istiyorum ben ego guven + suçluluk versiyonunu 21 gün boyunca dinledim sonra listeye sosyallik artırıcı + kendine güven + başkalarının düşüncelerini önemsememe yi ekledim fakat sonra ego + suçluluk u çıkardım sorun olur mu ???????
2.sorumda başkalarının düşüncelerini önemsememe yi dinliyorum 3 gündür de aklıma sürekli eski anılar geliyo kötü anılar itibar kaybettiğim zamanlar millet nasıl düşünüyo benim hakkımda diyorum o gunleri hatırlayıp bu normal midir sizce ?????..

e siz yoktunuz ne zamandır. Hep bakındım sağa sola. Ne kadar az kişi giriyor eskilerden. Umarım iyisindir canım benim. Buradan nuru ve şimdilerde sweeet face arkadaşım. Nuruyla bağımızı hiç koparmadık. Şimdilerde yeni sözlendi o. Çok ama çok mutlu onun adına bende çok mutluyum. Seni gördüğüme sevindim ayrıca :)
Çok öpüyorum :)

Ben bu konuda bir şeyi anlayamadım.Şimdi biz başkaların düşüncelerini çok fazla mı önemseyeceğiz yoksa önemsememe mi? blook

Buradaki telkin ile ücretli satılan telkin arasında ne fark var söyler misiniz ? Başkalarının düşünceleri telkini için geçerli bu soru . Cevaplar mısınız?

Cevap vermeyecek misiniz ? Forum yöneticileri cevap vermiyor en azından bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba ? Başkalarının düşünceleri ücretsiz telkin ile ücretli telkin arasında ne fark var ? Ona göre alıcam veya almıycam yani. Aynı şekilde suçluluk telkini ücretsiz ile ücretli teskin arasında ne fark var

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri