Baş harfiyle son harfi aynı..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan x123x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

x123x

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ben şimdi diyelim kelek yazdım bu kelimenin içinden bir harfle kelime türetecek ğ oyun dışı :D
Kelimeler yalnızca Türkçe ve ingilizce olacak ingilizce yazanlar ayrıca yanına sözcüğün anlamını da yazacaklar aynı harfi tekrarlamak yasak hade bakeeem

inci

Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı..

kitaplık 956k k8908

kalemlik

kutucuk

omo

akraba , kırık , itici , ütücü , illaki , ivedi , ısı ,

bi tane mi yazcaktık acaba :)

radyo

centcim radyo nasıl oluyor baş harfi son harfi aynı
heee nurhan diyince başı sonu aynı olan radyomuz olabilirmiii

kelebek smiliyface

nurhanza ' Alıntı:
centcim radyo nasıl oluyor baş harfi son harfi aynı
heee nurhan diyince başı sonu aynı olan radyomuz olabilirmiii

ay sende yani başka oyuna gitti aklım başı sonu aynıya cevabı yollamışım kızlada ilgilenirken olmuş işte ben kelimenin bir harfiyle oyununa göre yolladım ya olsun sendende bişey kaçmıyo hani nurhanza kiss3
oyundan oyuna gezersem böyle olur dimi ya

ne var radyo müzik diyince aklıma hep sen geliyon zaten haberinde olsun cancazım
kelimem

kabak

işte kelimemoldu şimdi oyundan oyuna gezersem böyle olur

_teoman_
bu biraz hileli oldu ama smil56

ticaret

ne hilesi ya daha önce ben bu oyuna dogru kelime yazmışım teoman daldık bi an ne var yani alahalla olur böyle vakalar nurhanza yakalar khkh56

ayna

kuşak wave

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri