Baş ağrısı

serifozden

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sitedeki telkinleri birkaç gündür dinliyorum. Dinlerken başımda yoğun bir ağırlık ve baş ağrısı yaşıyorum. bunun dinlediklerimle ilgisi olabilir mi acaba?

ben bgn üye oldum siteye ve de müzikleri dinlemeye başladığım andan beri çok şiddetli baş ağrısı oluştuşaşkın. umarım uzun sürmez bu baş ağrısıtuh788

bende de bas agrısı oldu..bunu klasık versıyonları dınlememe

baglıyorum..cunku orda tız seslere gecıp bıraz da ses artınca..basımızın

agrıması normal..ama otekılerı bılemıyorum..

olabilir bende klasikleri dinliyorum ve çok aşırı olmasa da başım ağrıyo şuanda

ben ilk zamanlar karışık dinliyorum. sanat müziği, doğa versiyonu. klasik müziği... başım çook feci ağrıdıtuh788. daha sonra sadece doğa versiyonunu dinlemeye başladım. baş ağrısı kalmadı. hem de çook huzur vericiiiittli3 baş ağrısı olanlara tavsiye ederimsung66

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri