bana yardımcı olurmusun ?

esmerbtl

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba.3 gün önce bu siteyi tesadüfen farkettım ve dıkkatımı cektı sucluluk duygusunu ve egoyu dınlıyorum (klasık tarzda olanı) indirdim bir sucluluk duygusu bır ego dınlıyorum.yalnıs mı dınlıyorum acaba.ağla2
ayrıca baş ayrıcı ve cok uyku yapıyor yalnıs dınledıgım ıcın olabılırmı ?dusun2

sweet peki ben dogrumu dınlıyorum bı yalnıslık yok yanı :D devam edebılırmıyım ::)

bunun yanlişı doğrusu yok sadece sürekli dinlemek gerek bir de günde en az bir 5 6 saat dinlemek gerek.. bence arasına bir de kendine güven ekle... naçizane düşüncem.....

hmm teskredrım ama sanırım bır hafta olsun o zamn ekleyecegım.:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri