Bana etki etmiyor mu acaba?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

eftelya157

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben 3 gündür gündüzleri neredeyse 8-9 saat ego-suçluluk yenilenmiş doğa versiyonlarını dinliyorum, 2007 ego-suçluluk klasik müziği versiyonlarını dinlerken ilk gün, bahsedilen yan etkiler, susuzluk, sindirim ve boşaltım sistemlerinin çalışması gibi bende de vardı. Yeni versiyonlar etkisiz mi desem çok farkı yok hatta gelişmişi..
Neden böyle oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Dİnledikçe etkisini kaybetti sanki, kendimde olumlu bi farklılık da göremiyorum..

Ben 3 gündür gündüzleri neredeyse 8-9 saat ego-suçluluk yenilenmiş doğa versiyonlarını dinliyorum, 2007 ego-suçluluk klasik müziği versiyonlarını dinlerken ilk gün, bahsedilen yan etkiler, susuzluk, sindirim ve boşaltım sistemlerinin çalışması gibi bende de vardı. Yeni versiyonlar etkisiz mi desem çok farkı yok hatta gelişmişi..
Neden böyle oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba?
Dİnledikçe etkisini kaybetti sanki, kendimde olumlu bi farklılık da göremiyorum..

Sevgili eftelya,

Henuz cok erken , kendine biraz daha zaman vermelisin bence...

girlhaha

Sabırla devam ediyorum zaten dinlemeye..Bakalım ne olacak? :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri