bana bi el atın daha toyum ;)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Asidt

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Aranız yeni geldim arkadaşlar fakat bir sorunum var galiba sosyal fobiyim.Bilmiyorum ama milleti kendimden üstün görüyorum.Bu yüzden millete acılamıyorum pek fazla samimi arkadaşım yok.Birisiyle 1 ay konusmayınca sanki beni unuttular die aklıma gelio bu da benim sinirimi bozuyo halbuki onlar öyle düşünmüyor.Bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.ağla2

hoşgeldin
tabi yardımcı olacağız

forumda gez ve oku herşey senin için

hoşgeldin sefalar getirdinn...sabahları aynanın karşısında kendimi seviyorum demekle başlayabilirsin..sen kendini ne kadar seversen o kadar sevileceksin..yada kimin seni sevdiği umrunda olmayacak..

eyw saolun bugun basladım siteye güzel görünüyo tatlı geldi :D insallah devamı gelir.

Aranız yeni geldim arkadaşlar fakat bir sorunum var galiba sosyal fobiyim.Bilmiyorum ama milleti kendimden üstün görüyorum.Bu yüzden millete acılamıyorum pek fazla samimi arkadaşım yok.Birisiyle 1 ay konusmayınca sanki beni unuttular die aklıma gelio bu da benim sinirimi bozuyo halbuki onlar öyle düşünmüyor.Bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.ağla2

hoşgeldinn asidtcim ağlamak yok bizler gülmek için burdayız gel bakim uzat yanağını sileyim gözyaşını. heh şöyle. özgüvenin yok aynı ben kendini sevmiyorsun aynı ben ve demişsinki bir ay aramayınca unuttular diyorsun beni yıllardır aramıyorlar kuzum yapacak bişey yok evet seviyorlar ama aramadıktan sonra sen hergün arayamazsınki saygı duyacaksın ve kendini sevmek için çalışacaksın. hem kendini sevince birçok sorunun üstesinden kendiliğinden gelmiş olacaksın hoşgeldin aramıza sevgiyle kal :)

Yanımıza hoşgeldiniz.

Önceden ben de öyleydim. Herhalde insanın kendi değerini düşürmek için uygulayacağı en daha etkili bir yöntem olamaz. Telkinlerden çokca yararlanabilirsiniz. Bunun dışında özgüven kazanmak üzerine kitaplar da okumanızı öneririm.

Başlangıç için de kendinizi olumsuz sıfatlarla etiketlememenizi tavsiye ederim.

Sevgiler. actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri